levi Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 nikako da nauče da se ovaj kulturnoumetnički lajt šou ne pravi za predstavljanje gostujućeg tima, nego samo za domaće
assignment Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Može biti i spin ako, a realno je izgubimo, da se Nebojša javi, sav neuroza izjavi "eto, nije bilo mog filipa i opet smo izgubili"
levi Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 29 minutes ago, Jozef K. said: Mislim da je bolji Radanov od Nenadića. za nijansu
levi Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 1 minute ago, assignment said: Može biti i spin ako, a realno je izgubimo, da se Nebojša javi, sav neuroza izjavi "eto, nije bilo mog filipa i opet smo izgubili" dobar plan, da se skloni protiv najjačeg protivnika, da ga ne bi unakazili pred svima a kad izgube onda eto jel vidite da nije ništa bolje
Jozef K. Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 za nijansu [emoji99]Mislim da je Radanov ozbiljan potencijal, s Nenadić konfekcija. dobar plan, da se skloni protiv najjačeg protivnika, da ga ne bi unakazili pred svima a kad izgube onda eto jel vidite da nije ništa bolje+1Čim izađe kapiten krenuli da igraju košarku.
levi Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 10 minutes ago, Jozef K. said: Mislim da je Radanov ozbiljan potencijal, s Nenadić konfekcija.+1 složio bih se
Ratamahatta Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Daj Filipa, ovaj Nenadic nije mogao protiv Partizana i Buducnosti bacanja da ubode na +30. To je igrac za Cajetinu.
assignment Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Gavrilo ladan ubacuje Nenadića... Cigle bacamo za sada, i gubimo lake lopte, Djenka je van sebe za sada...
Recommended Posts