189- Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 7 minutes ago, ArleKino said: Chelsea igra odlično, ali realizacija kao da je Morata na terenu. Wan-Bissaka brutalno dobar. srecom pa nume u napadu Link to comment
ArleKino Posted August 11, 2019 Author Share Posted August 11, 2019 3 minutes ago, 189- said: srecom pa nume u napadu Pao si mi na pamet bar tri-četiri puta, mislim da si i sam gurao nogu da poguraš neku od onih lopti u gol Uniteda. Podsjetilo me na neka Arsenalova umiranja u ljepoti. Link to comment
John Coltrane Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Ovo nije ni "vile nas nose" ovo je definitivno pakt sa djavolom. Kako Chelski ne vodi 3,4 razlike nije mi jasno. Ovo mi lici na Ukrajna-Srbija nedavno odigran. Seva na sve strane. Chelski deluje opusteno u napadu odnosno u gradjenju akcije, u zavrsnici su neodlucni pa ih i to kosta nepostignutih golova, ali zato balans daje odbrana koja je totalno pogubljena na celu sa Zumom koji ne zna gde bije. Marsialu ne lezi pozicija centarfora bas nikako, voleo bih da gresim jer bi time resili potencijalno najveci problem, ali ovo i dalje lici na izvlacenje na krilo u nekom IF maniru. Veza, vec rekoh, ne postoji, a jedino sto mozemo uzeti kao olaksavajucu okolnost promaji u odbrani je 2 nova igraca. Nadam se bar Maticu (ako ne i Mati) na poluvremenu. Link to comment
189- Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 7 minutes ago, ArleKino said: Pao si mi na pamet bar tri-četiri puta, mislim da si i sam gurao nogu da poguraš neku od onih lopti u gol Uniteda. Podsjetilo me na neka Arsenalova umiranja u ljepoti. jbg ucice sledeci put, meni vise zasmetalo nepreciznost u dodavanjima. Link to comment
John Coltrane Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 25 minutes ago, Weenie Pooh said: Znači do kraja dobijate 4-1, kao Liverpul protiv Noriča... Ako u poluvremenu udju Ronaldo, Runi, Skols i Tevez Link to comment
James Marshall Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Prvi sam bio na strani Marsijala da se istrpi prethodnih godina, ali sad počinjem da mislim da ima snimke Vudvarda sa tri kepeca i celerom pa ima sigurno mjesto u ovakvom Junajtedu. Užasan je. Link to comment
kipo Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Megvajer proveo 5 min u protivnickom petercu Link to comment
189- Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 klasika, ne sudi faul i sevne kontra i gol. Link to comment
ArleKino Posted August 11, 2019 Author Share Posted August 11, 2019 16 minutes ago, John Coltrane said: Ako u poluvremenu udju Ronaldo, Runi, Skols i Tevez Weenie knows best. Link to comment
John Coltrane Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Napokon nesto i od Pogbe Link to comment
renne Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Treba nam gol da preteknemo bazendžije Link to comment
Recommended Posts