Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

U ovoj konstalaciji tranfera za Sanca 100milki nije puno.

Ole izvodi prilicno promenjen sastav i formacijski i po imenima.

jbt ja zaboravio da se igra danas.

hvala joseu btw.

Dobar igrac, no 100 miliona je bas preterana cifra. Plus je pitanje kako bi se prilagodio ovom nesretnom kriterijumu sudjenja u PL.:rolleyes:

7 minutes ago, John Coltrane said:

U ovoj konstalaciji tranfera za Sanca 100milki nije puno.

Gde puno, taman vam™ treba on da igra RWF i zakuca Greenwooda na klupu, šteta bi bilo da se mali previše razmahne :fantom: 

ako 100 miliona za sancha nije mnogo koliko onda vredi sterling, 400?

doduše to ima smisla...

7 minutes ago, Weenie Pooh said:

Gde puno, taman vam™ treba on da igra RWF i zakuca Greenwooda na klupu, šteta bi bilo da se mali previše razmahne :fantom: 

Grinvud je klasičan špic kog je Ole prekomandovao na krilnog napadača. Ne znam kome Sančo ne bi legao?!

Kao prvo,imamo trojku napred,dovesti jos nekoga,naravno,zbog rotacije i duge sezone,Sanco je nepotreban i preskup.Imamo precih pozicija u timu od njegove za dovesti,prvo stoper.

bogoče pričamo o partneru za lindelofa, jel tako?

20 hours ago, kipo said:

Bilo bi lijepo da Arteti daju pare da napravi tim. Takodje, bilo bi lijepo da shity ostane bez trofeja :wub:

shity uzeo trofej još u martu

ja nisam imao srca da mu kažem

2 minutes ago, Bogotac said:

Kao prvo,imamo trojku napred,dovesti jos nekoga,naravno,zbog rotacije i duge sezone,Sanco je nepotreban i preskup.Imamo precih pozicija u timu od njegove za dovesti,prvo stoper.

Priča se da će City da prodaje najtelentovanijeg engleskog štopera svih vremena™... Eto prilike...

7 minutes ago, Bogotac said:

Imali smo i Pogbu u sredini pa je B.Fernandes doneo razliku. 

• Author
3 minutes ago, radisa said:

Priča se da će City da prodaje najtelentovanijeg engleskog štopera svih vremena™... Eto prilike...

Ja preporučujem da se isti proda kod ozbiljnog trenera koji je u stanju da u maniru Davida Copperfielda sakrije antitalenat veličine Davida Lui...ovaj, Kipa Slobode. I sam Stones može da se raspita kod Raheema Sterlinga kako radi majstor koučinga™ obzirom da mu kod ćelave prev...ovaj, majstora bankomatstva™ nema leba.

Dobro,za sredinu smo znali da treba nekoga dovesti da pomogne Pobgi,uboli smo i bolje nego sto smo mislili,stoper mora biti prioritet,Grinvud je world class talenat,Rasford i Martial su vec na nivou top igraca.Slazem se da treba dovesti nekoga za napada,ali nikako za tolike pare,imamo precih stvari.

Najbolje da čekamo Aleksisa da se vrati :covid19:

Guest
This topic is now closed to further replies.