Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Zaha je bez dileme najveći dajver u ligi trenutno, i to sigurno ima uticaj. Ovo za VAR, pretpostavljam da su gledali oni ovo, ali u međuvremenu pao gol, i oni u fazonu ajgajebi. Msm, ne znam šta znači to "VAR nije gledao". Pre će biti, VAR nije nama pokazao da gleda. :D

Posted

dakle, sledece kolo mi izgubimo u liverpoolu, leicester i united dobiju i onda u poslednjem kolu leicester i united odigraju miroljubivu utakmicu gde neresen rezultat vodi obe ekipe u ls.

Posted
Just now, 189- said:

dakle, sledece kolo mi izgubimo u liverpoolu, leicester i united dobiju i onda u poslednjem kolu leicester i united odigraju miroljubivu utakmicu gde neresen rezultat vodi obe ekipe u ls.

Liverpul je uveliko na raspustu, na tvom mestu ne bih mnogo brinuo

Nego, na temu VAR-a:

i evo kompletnog teksta, interesantno štivo:

https://www.espn.co.uk/football/english-premier-league/story/3929823/how-var-decisions-have-affected-every-premier-league-club

Posted

a baš nam treba conspiracy da zaključimo dal je fa i uefi masonima više u interesu da se plasira najbogatiji klub na svetu sa najvećom navijačkom bazom ili fakin lester :dry:

• +1 1
Posted
4 minutes ago, copkillah said:

Liverpul je uveliko na raspustu, na tvom mestu ne bih mnogo brinuo

ovo mi je receno i pred utakmicu sa norwichom gde smo jedva izvukli pobedu. a pre toga nas je sheffield razguzio kao nikada ranije

Posted

a jbg nije brendan baš tolika mađija da desetkovan dobije spurse u gostima...gotova je to priča, idete vi i junajted

Posted

Nista nije gotovo, iako je Brendan najbolja sansa. Veceras se vidjelo koliko su igraci nespremni za ovaj format, umorne noge.. Junajted i Celzi imaju polufinale FA za vikend, to ce ih polomiti, pa je nadati se da se Lpool naci volju da demonstrira silu nakon debakla i vrlo vjerovatno resetovati sve na odlucivanje u zadnjem kolu. Bar je zanimljivo.

Posted (edited)

liverpul ce ugaziti celzi... :fantom: 

ali lisice ce, sto bi rekao gojko, tesko do celog plena u londonu.

Edited by cvrlle
Posted (edited)

Ma to Antonio lutkoooo....

edit: Ma bravo...već 2-0   

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

Antonio za vrijeme karantina prolazio neki Rocky Balboa-trening. Jači od Messija, jbt.

Posted

Steta da Votford ispadne, jedna od simpaticnijih ekipa zadnjih god. A posle ovog raspada idu na Siti i Arsenal jbg

Posted

Nadam se da će Watford do kraja sezone da nastavi da pruža ovakve performanse pa da ih sledeće godine gledamo u Championshipu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...