Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

Dobro, ko zna kakav bi tok utakmica imala da ono Salahovo nije bila samo stativa, odbrana je baš netipična za Liverpul. Moraće nešto da menja Klopara.

• Replies 9.3k
  • Views 556.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

Čestitke Ruksiju na tituli, zasluženo :(

• Author

Koji je najveći poraz na utakmici sa guard of honour? Znam da je nas Liverpool olešio 4-0 1998.godine, ali mi smo igrali sa Boa Morteom, Wrehom i sličnim Upsonima.

Just now, Weenie Pooh said:

Čestitke Ruksiju na tituli, zasluženo :(

skinuo sam jaknu i zavitlao njom

odbrana je baš netipična za Liverpul. Moraće nešto da menja Klopara.

Šta da menja kad od defanzivaca na klupi ima samo malog Vilijamsa?
2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Šta da menja kad od defanzivaca na klupi ima samo malog Vilijamsa?

trenutno bi i on kao prinudni štoper bio bolji od Gomeza :lol:

3 minutes ago, ArleKino said:

Koji je najveći poraz na utakmici sa guard of honour? Znam da je nas Liverpool olešio 4-0 1998.godine, ali mi smo igrali sa Boa Morteom, Wrehom i sličnim Upsonima.

Ovde računaj na 4-1 do kraja.

Nekog Vilijamsa

tek sam posle ovog arletovog posta skapirao da je već 3, tako da računajte da sam vas zajebavao 33% jače ovih poslednjih par poruka moliću

Edited by Pokojni Ruxin

7 minutes ago, čekmeže said:

Kako je glup Robertson, ispada kao iz voza, jebalo ga trčanje kao muva bez glave.

Škotski Moreno, jebiga, to jurcanje u napad obično ide u paketu sa debilnim ispadanjem u odbrani.

Nije fer što protiv njega ruksinovci primenjuju dupli pas i ostale sofisticirane kontinentalne poteze.

Just now, copkillah said:

trenutno bi i on kao prinudni štoper bio bolji od Gomeza :lol:

Umesto Gomeza može neki veznjak pa da se Fabinho povuče, ali nema smisla ubijati dečka u pojam ranom izmenom (kao onomad Lovrena protiv Spursa).

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ovde računaj na 4-1 do kraja.

Bice jedno 6-1, lagano. Ocekivano. Liverpul poslednja 4 gostovanja 0 golova. Ako umuvamo i taj jedan odlicno, prekidamo seriju :ph34r:

1561607_543_ls.jpg

Kao što sam najavio, Ox umesto Gomeza.

Ako se ne povredi opet na 6 meseci, dobro je.

19 minutes ago, copkillah said:

Dobro, ko zna kakav bi tok utakmica imala da ono Salahovo nije bila samo stativa, odbrana je baš netipična za Liverpul. Moraće nešto da menja Klopara.

Eh tako su pričali i za Staridza na Marakani. 

btw sta bi Klop mogao da promeni? 

nek uzmu titulu ako ih nije sramota

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout