Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

RZQVpla4g-x9qJMN4k3qs2MwpJPwJOqCyYKsnDJh

• Replies 9.3k
  • Views 555.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

Sviraj kraj sezone što se mene tiče. Taman da ne moram da gledam više ono mučenje Totenhema.

Taman onda sledeće sezone Mourinho može da se zajebava u Evropa Ligi (to mu dobro ide) a imaće 5-6 meseci da smisli šta i kako dalje.

A i Totenhem je ispred Arsenala tako da je sve na mestu.

viber-image-2020-03-14-19-42-15.jpg

:rolf:

Da sam ja na mestu Liverpulove uprave, koliko god cekao titulu lepo bi istvitovao: Necemo da prihvatimo titulu koja nije osvojena na terenu.

Ne bi me cudilo da to stvarno urade i odbiju da je prihvate.

da kako da ne :lol:

Bila je i kod nas slicna situacija kod bombardovanja 1999, tabela u trenutnku prekida je proglasena konacnom, partizan sampion a nije bilo ispadanja, liga je prosirena, s tim da zvezdasi sada osporavaju tu titulu partizanu

• Author
13 hours ago, Skyhighatrist said:

viber-image-2020-03-14-19-42-15.jpg

:rolf:

Ali stvarno...

Svi: "Nikad se neće desiti da Liverpool ostane bez titule zbog manje od 12,7 milimetara."

Bog: "Hold my Corona..."

Ima amazonov dok o Citiju All or nothing na trafikama™, ko zeli da ubije vreme...

Vejn Runi kao glas razuma, stvarno apokalipsa!

Treba ga pitati a kako posle WC 2022, neka skracena sezonica ili pauza do jeseni

Posle 2022 uleteće već neka nova pandemija, nova prinudna pauza, novi reset i eto normalnog rasporeda.

Sve se može kad se hoće, samo treba uložiti malo truda i dobre volje:

o13gebmzro821.jpg

sve je ovo zbog radi vas pulđana baksuza

sta ce biti sa igracima kojima ugovor istice 30. juna? 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout