Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

• Author

Nepogrešivo Brendan, čovjek koji je Kloppovu luzerštinu u finalima majstorski izbjegavao luzerštinom u polufinalu, koji je osvojio manje trofeja sa Swanseaom od 1 Laudrupa i sa Leicesterom od 1 Ranierija, isporučuje očekivano. :fantom:

• Replies 9.3k
  • Views 553.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

wtf sekto

Kompletni idioti

Kad se totalno otreznim imacete moju zvanicnu izjavu vezano za skorije dogadjaje.

Dotle...

Untitled.jpg

Nemanja filigranski precizno.

Ima sada da pocistimo City, a onda da nas mrkne Villa u finalu.:laugh:

DDG zasluzan sto ne gubimo 3:0. Lindelof dokazuje da je blic igrac, kao i (nesto manje) Marsijal. Panj umjesto Lingarda da se postavi negdje na sredinu bio bi korisniji, zapinjali bi za njega bar.

potok za mufc?

• Author

Arsenal doveo Pabla Marija za stopera i, uskoro, Cedrica Soaresa za back-upa Bellerinu. Ne znam šta da mislim o transferima - nisam siguran da dobivamo neki poseban kvalitet ni sa jednim od njih dvojice, ali biće više tijela™ za rotaciju.

Cedric sasvim solidan, ovaj Španac ko to zna. Nadam se da će Belerin ipak sa izdrži polusezonu bez ikakvih posledica

hvala renne

Lingard igra za Citi.

Gojko stenje, šilji olovku, još samo fali da prdne

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout