Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Samo zamislite histeriju na topiku da je takav gol dao Liverpool, od istih ovih koji sada pravdaju odluku ne bi moglo da se zivi. Tako da ne trosite vreme i energiju, racunamo tri boda i idemo dalje.

Posted
22 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ne postoji ni pravilo koje zabranjuje sudiji da sapliće igrače dok protrčavaju ili ih vuče za dres, pa to većina ipak ne radi.

Prvi golman isključen u 76. minutu, izmena napravljena u 78., rezervni stao na gol u 79. i primio ga u 80. Tu stvarno nema smisla trubiti kako je imao vremena, što se nije brže snašao. 

BTW, normalne sudije često podignu ruku dok daju znak da se slobodnjak izvede. Ovde se Atkinson diskretno odšetao iza Dunka, izvukao pištaljku i momentalno dunuo. 

Ajde sve sve, ali da covek u crnom sa pistaljkom u ruci diskretno odseta iza Dunka :lolol:

Mozda je trebalo da odseta do vaseg gola da stane na Adrianovu desnu (nebranjenu) stranu...

Posted
23 minutes ago, Weenie Pooh said:

BTW, normalne sudije često podignu ruku dok daju znak da se slobodnjak izvede. Ovde se Atkinson diskretno odšetao iza Dunka, izvukao pištaljku i momentalno dunuo. 

neću da komentarišem šta piše u opisu snimka, svako može da proceni za sebe

Posted
3 minutes ago, John Coltrane said:

Ajde sve sve, ali da covek u crnom sa pistaljkom u ruci diskretno odseta iza Dunka :lolol:

Mozda je trebalo da odseta do vaseg gola da stane na Adrianovu desnu (nebranjenu) stranu...

Možda je trebalo da stoji u mestu kad daje znak, a ne da se sakriva iza izvođača i privatno mu najavljuje da može da šutne.

Imaš ovde gol, ali kadar koji je CK gore dao bolje ilustruje stvar: https://streamable.com/if3co

Govnar neopevani, Atkinson. 

Posted

E sad preteraste, sakriva se iza igrača :D...Pogledao sam ponovo ceo kontekst, jebenom Alisonu je trebalo tri minuta da izađe sa terena. Mnogo rođače. Ulazi Adrijan i umesto da se fokusira na nameštanje zida, on je u fazonu 'polako, imam vremena za to, neće valjda sudija da dune u pištaljku da ne sačeka moje rituale'. Prika unosi neke svoje rekvizite, meće ih pored stative, potom se razgibava, rasteže, radi neke vežbe, a za to vreme Etkinson je već premerio svoje i kreće se u rikverc iza lopte (gle čuda, sudije to uvek rade jer odatle imaju najbolji pregled situacije). Adrijan viče Hendo, Hendo, Hendo, pomeri se, ovaj ga ne benda 2%, Dunk diskretno priupita sudiju u prolazu 'da pripalim ja?', Etkinson kaže 'ko jebe glupana', dune i eto ti gola. Vrlo moguće da je ceo taj cirkus sa izlaskom Alisona imao uticaj da Etkinson ima manjak strpljenja i tolerancije.

That being said, slažem se sa Acom88 da bi ovde bio virtuelni linč na sudiju koji bi priznao Liverpulu ovakav gol :)

Posted

Bem ti goste i dan republike u dijaspori kad se okupljas u prime tajmu premijer lige.

Gledao prvih 20 minuta, i poslednjih 8. Kako je igrao pool u medjuvremenu? Kako deluje lazni Fabinjo?

Posted

Prvo poluvreme solidno, nista spektakularno. Dva gola iz prekida i to je to. U drugom otaljavanje i sve bi bilo ok, da nije bilo crvenog i tog glupog gola. 

Nista posebno, i ova 7-ma kao i prethodnih 6 sto su pobedili sa 2-1.

Posted

Šta nije spektakularno, Brajton koji još nije dobio gol glavom je dobio dva. Manite me te -189 filozofije kad je Čelzi osvajao titule - igrali smo ko kurac al smo pobedili. Neko da čita ko ne prati mislio bi da ispadaju iz lige. Pričate kao da je uobičajeno da tim ne izgubi kući ne znam koliko (zadnji put protiv Bentekea u ligi). Ima tu još dosta da se igra.

Posted (edited)
2 hours ago, Weenie Pooh said:

Prvi golman isključen u 76. minutu, izmena napravljena u 78., rezervni stao na gol u 79. i primio ga u 80. Tu stvarno nema smisla trubiti kako je imao vremena, što se nije brže snašao. 

Gledam samo gol i ima dobrih 10 (deset) sekundi kako je na golu upravljajuci odbranom istog. Nije se postavio za to vrijeme a cak i ja znam da ako sudija ne pokaze na zvizdaljku da se moze sutirati. Do njega je dobrih 89%.

Edited by kipo
Posted
28 minutes ago, čekmeže said:

Šta nije spektakularno, Brajton koji još nije dobio gol glavom je dobio dva. Manite me te -189 filozofije kad je Čelzi osvajao titule - igrali smo ko kurac al smo pobedili. Neko da čita ko ne prati mislio bi da ispadaju iz lige. Pričate kao da je uobičajeno da tim ne izgubi kući ne znam koliko (zadnji put protiv Bentekea u ligi). Ima tu još dosta da se igra.

ako si pazljivo pratio situaciju nakon tih sezona, jasno je bilo da sam bio u pravu. :sleep:

Posted (edited)
7 minutes ago, Weenie Pooh said:

:D

Edited by čekmeže
edit
Posted
1 minute ago, 189- said:

ako si pazljivo pratio situaciju nakon tih sezona, jasno je bilo da sam bio u pravu. :sleep:

Da, sad je problem što nisu vezali titule, baš su loši.

Posted

vini ti si jezičar, što mu ovo he the most znači?

Posted
2 minutes ago, čekmeže said:

Da, sad je problem što nisu vezali titule, baš su loši.

pa sad osim prvih sest meseci mourinhove titule i devet meseci contea u prvoj sezoni igrali smo nista specijalno. na rezultat i ruzne pobede. sad se samo pamte rezultati i titule...

Just now, čekmeže said:

vini ti si jezičar, što mu ovo he the most znači?

rekao bih da je trebao biti 'be' umesto 'he'

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...