Pokojni Ruxin Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 lako je brendanu kad ima suareza vardi u njegovom sistemu postiže gol po tekmi
levi Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Vardy nikad ne potcenjuj srce šampiona kako to da Arsenal nikad nije razmatrao da angažuje Brendana. da i njima krene jednom
Pokojni Ruxin Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 1 minute ago, levi said: kako to da Arsenal nikad nije razmatrao da angažuje Brendana. da i njima krene jednom bio je među najozbiljnijim kandidatima pre nego što su angažovali drakulu iz vedra neba. baš sam skoro vrteo ta sećanja da bih mogao efikasno da zajebavam arlea. eno ima sve crno na belo - moje čestitke arsenolovcima čim me prošao šok što u arsenalu znaju toliko fudbala, mudri vasić koji najavljuje kakva će to tragedija da bude, meazza koji se nešto tamo pravi pametan jer sam rekao "najbolji britanski trener"....
ArleKino Posted November 9, 2019 Author Posted November 9, 2019 Odlično, samo da ovo smeće dobije otkaz.
Mindaugas Žukauskas Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Ako ga ne otpuste u busu za London, nisu ništa uradili
Weenie Pooh Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Što, pa nije sramota izgubiti od Lečestera. Njima je titula svežija u pamćenju nego Arleovcima, a o nama™ ne vredi ni pričati...
189- Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 osam poena razlike trenutno izmedju 4. i 5. nikad nisam video ovako nesto ovako rano.
Mindaugas Žukauskas Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 12 minutes ago, Weenie Pooh said: Što, pa nije sramota izgubiti od Lečestera. Njima je titula svežija u pamćenju nego Arleovcima, a o nama™ ne vredi ni pričati... Sramota je igrati totalni antifudbal već 20 tekmi zaredom i postaviti bunker u jednom Lesteru kao da smo otišli na gostovanje Barci iz 2009. Sve ostalo ok
MiddleClass Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Daj, zovite vise Murinja... smor je liga bez njega.
John Coltrane Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: jao kako montira rodžersara Jel prelazis kod lisica sutra kad vas drkne Flop? Mislim bice Brendan ozbiljniji kandidat za titulu.
Recommended Posts