Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2019-20

Featured Replies

• Author
10 minutes ago, MiddleClass said:

Arle-brate, primas li me u kolo kad krene specijalno paljenje topa? 

Naravno. Već smo stavili novi moto kluba - "Sri tajtls", taman da se ne baca kad Mourinha 14-plasirani Arsenal otpusti polovinom sezone 2021-22. i vrati Wengera.

• Replies 9.3k
  • Views 576k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

55 minutes ago, Weenie Pooh said:

Nije "he" nego "it", priča o celom LFC a ne o Maneu.

"Liverpool have done it many times in the last years cause they've a special talent. Sometimes it's diving, sometimes it's this talent to score incredible goals in the last minute. It's a talent!"

Asked about Liverpool's comeback, Guardiola, speaking after Manchester City came from behind to beat Southampton 2-1, told BBC Sport: "It has happened many times, what Liverpool have done, in the last few years, it's because (Mane) is a special talent.

"Sometimes he's diving, sometimes he has this talent to score incredible goals in the last minute. He's a talent."

1 od nas imas pogresan citat.

Ja ga slušao u MotD, zvuči kao klasično špansko "issa". Evo pa vidi:

Postoje dve izjave sa sličnim rečenicama, jedna odmah posle utakmice i druga na kzš.

• Author

Pepara kuka jer će postati prvi menadžer u historiji Premier League kojem je Liverpool uzeo titulu. :lolol:

Štaznam, meni bi bilo čudno da apostrofira baš Manea "in the last few years" kad je donedavno na nišanu bio the diving Egyptian.

Peparini pasivno-agresivni osvrti na LFC su uvek bili onako široki - special club, unique club, everyone says so, massive lead, impossible to catch them... Poimence prozivanje protivničkih igrača je više u JM stilu.

• Author
16 minutes ago, Weenie Pooh said:

Štaznam, meni bi bilo čudno da apostrofira baš Manea "in the last few years" kad je donedavno na nišanu bio the diving Egyptian.

Peparini pasivno-agresivni osvrti na LFC su uvek bili onako široki - special club, unique club, everyone says so, massive lead, impossible to catch them... Poimence prozivanje protivničkih igrača je više u JM stilu.

Dragi Weenie, ti nikako da shvatiš da je Pep Mourinho sa alopecijom i osebujnim džemperima.

56 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ja ga slušao u MotD, zvuči kao klasično špansko "issa". Evo pa vidi:

Ma, jok, cilja Manea. Jutros slusao u Sunday Supplement, prisutni se slozili da je malo degutantno, ali to je vec radio (u Primeri npr) i kako je to tako staromondno...

ka u njegoša! :hail:

Lester se ozbiljno nameračio na Ligu Šampiona

Kakav seljober :isuse:

Junajted se primakao Palasu na samo 2 boda!

Kako sad Etkinson ne svira penal nad Sonom, a juče sviran onaj smešni penal protiv Čelsija, sa, navodno, Etkinsonom u Var sobi tada? :huh:

Zato što je Son skočio ko da mu je neko bacio nakovanj na nogu... Ni ja ne bih davao penale za to. 

Isto je u prvom poluvremenu Andre Gomes na lagani bodycheck Sancheza pao kao snajperom da je pogođen.

Ali dao gol... :blink:

Šta li će VAR da presudi kod ruke DeleAlija...  10 minuta ne mogu da procene :isuse:

Edited by Lezilebovich

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.