Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, MiddleClass said:

Arle-brate, primas li me u kolo kad krene specijalno paljenje topa? 

Naravno. Već smo stavili novi moto kluba - "Sri tajtls", taman da se ne baca kad Mourinha 14-plasirani Arsenal otpusti polovinom sezone 2021-22. i vrati Wengera.

Posted
55 minutes ago, Weenie Pooh said:

Nije "he" nego "it", priča o celom LFC a ne o Maneu.

"Liverpool have done it many times in the last years cause they've a special talent. Sometimes it's diving, sometimes it's this talent to score incredible goals in the last minute. It's a talent!"

Asked about Liverpool's comeback, Guardiola, speaking after Manchester City came from behind to beat Southampton 2-1, told BBC Sport: "It has happened many times, what Liverpool have done, in the last few years, it's because (Mane) is a special talent.

"Sometimes he's diving, sometimes he has this talent to score incredible goals in the last minute. He's a talent."

1 od nas imas pogresan citat.

Posted

Ja ga slušao u MotD, zvuči kao klasično špansko "issa". Evo pa vidi:

Posted

Postoje dve izjave sa sličnim rečenicama, jedna odmah posle utakmice i druga na kzš.

Posted

Pepara kuka jer će postati prvi menadžer u historiji Premier League kojem je Liverpool uzeo titulu. :lolol:

Posted

Štaznam, meni bi bilo čudno da apostrofira baš Manea "in the last few years" kad je donedavno na nišanu bio the diving Egyptian.

Peparini pasivno-agresivni osvrti na LFC su uvek bili onako široki - special club, unique club, everyone says so, massive lead, impossible to catch them... Poimence prozivanje protivničkih igrača je više u JM stilu.

Posted
16 minutes ago, Weenie Pooh said:

Štaznam, meni bi bilo čudno da apostrofira baš Manea "in the last few years" kad je donedavno na nišanu bio the diving Egyptian.

Peparini pasivno-agresivni osvrti na LFC su uvek bili onako široki - special club, unique club, everyone says so, massive lead, impossible to catch them... Poimence prozivanje protivničkih igrača je više u JM stilu.

Dragi Weenie, ti nikako da shvatiš da je Pep Mourinho sa alopecijom i osebujnim džemperima.

Posted
56 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ja ga slušao u MotD, zvuči kao klasično špansko "issa". Evo pa vidi:

Ma, jok, cilja Manea. Jutros slusao u Sunday Supplement, prisutni se slozili da je malo degutantno, ali to je vec radio (u Primeri npr) i kako je to tako staromondno...

Posted

Lester se ozbiljno nameračio na Ligu Šampiona

Posted

Kako sad Etkinson ne svira penal nad Sonom, a juče sviran onaj smešni penal protiv Čelsija, sa, navodno, Etkinsonom u Var sobi tada? :huh:

Posted

Zato što je Son skočio ko da mu je neko bacio nakovanj na nogu... Ni ja ne bih davao penale za to. 

Isto je u prvom poluvremenu Andre Gomes na lagani bodycheck Sancheza pao kao snajperom da je pogođen.

Ali dao gol... :blink:

Posted (edited)

Šta li će VAR da presudi kod ruke DeleAlija...  10 minuta ne mogu da procene :isuse:

Edited by Lezilebovich
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...