Pokojni Ruxin Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 mogo si ga makar turiti u spojler, da ne gledamo opet tu čitersku njušku čitavu stranu
copkillah Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: mogo si ga makar turiti u spojler, da ne gledamo opet tu čitersku njušku čitavu stranu 22 hours ago, levi said: klasični Mane, nothing to see here Ova fotka?
Pokojni Ruxin Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 (edited) copi ovo je porodični forum, kako ja sad mom detetu da objasnim fer plej kad dođe i vidi ovako nešto zaista nemam ništa protiv - padajte u 16m na prvi kontakt, držite se dramatično za pogrešnu nogu, nek skače ceo tim i stručni štab kad lopta pogodi protivnika u rame...ali u svoja 4 zida majku mu, zaštitimo javni prostor i našu omladinu Edited October 29, 2019 by Pokojni Ruxin
copkillah Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 8 minutes ago, Pokojni Ruxin said: copi ovo je porodični forum, kako ja sad mom detetu da objasnim fer plej kad dođe i vidi ovako nešto zaista nemam ništa protiv - padajte u 16m na prvi kontakt, držite se dramatično za pogrešnu nogu, nek skače ceo tim i stručni štab kad lopta pogodi protivnika u rame...ali u svoja 4 zida majku mu, zaštitimo javni prostor i našu omladinu Helen Lavdžoj, ti ste??
John Coltrane Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Meni i dalje nije jasno sta su ocekivali od Emerija? Kao da je D.Luiz bio slagalica koja nedostaje u odbrani...
ArleKino Posted October 30, 2019 Author Posted October 30, 2019 1 hour ago, 189- said: konacno dobra vest za arlea i ekipu Može, do kraja sezone odgovara i portugalski šibicar. Ako bude išlo dobro, super. Ako bude išlo loše, uživaću dvostruko u njegovom čerečenju.
Mindaugas Žukauskas Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 On 28.10.2019. at 4:54, Mindaugas Žukauskas said: Što se tiče ovog bacanja trake i skidanja dresa, debelo je usrao. Naravno da će se izviniti na twiteru kurac, palac, ali zaratiti sa navijačima nikad nije dobra ideja. Bogami, prođe i tri dana, a ova kreatura nije uputila izvinjenje navijačima. Priča se da mu se pruža nekakvo psihološko savetovanje, mentalno je nestabilan (as if he wasn't before), ali i u tom bunilu je uspeo da skloni instagram profilku gde je u dresu Arsenala. Nema ovde povratka za njega, kanda.
John Coltrane Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Romero: Lindelof, Megvajer, Roho: VBisaka, Vilijams: Fred, MekTomini: Lingard: Dzejms, Rasford.
189- Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 ne razumem zasto jorginho igra ali ajde, mozda da nam neko bude kapiten pa evo i on prvi put.
John Coltrane Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Klopara nema potencijal da stigne 1 Ulijea
Pokojni Ruxin Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 o ovome sam juče pričao, evo kako mane utiče na omladinu
Baldrick S. Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Klop jedva ceka da ispadne. Sa Liga kupom bi igrali 1/4 finala 6/7 januara, 2 dana posle FA Kupa i 3 dana pre Premijer lige a sve to posle bozicnih utakmica
Recommended Posts