kipo Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Da, da.. I jos 200 za ovo cijepanje Arlea. Reklo bi se kompletan igrac
ArleKino Posted July 2, 2019 Author Posted July 2, 2019 11 hours ago, Mercuzzio said: https://www.theguardian.com/football/2019/jun/30/spurs-shatter-club-record-lyon-tanguy-ndombele Prva kupovina Totenhema od januara 2018. i Moure je na pomolu izgleda Vrhunska kupovina. 10 hours ago, John Coltrane said: Dakle 250k je vise neki standard. Case closed. Rashford je bio Zlatna kopačka dvaput zaredom? Osvojio Ligu prvaka i igrao još jedno finale u zadnje dvije sezone? Mislim, don't get me wrong, o Rashfordu imam prilično pozitivno mišljenje, ali 200k sedmično plate za njega je smijurija.
Weenie Pooh Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 (edited) 6 hours ago, John Coltrane said: @kipo plus 200k za ovaj gol Koji je ovo master defender seo na dupe, jel' Ruxinov omiljeni Stonsara već bio tu ili je neki bivši u pitanju? Inače ne obazirite se na ove sprdnje oko plate, sasvim su razumne pare imajući u vidu da je Rashford vaspostavljen kao franchise player još početkom Specijalnog mandata. Njegovi agenti to dobro znaju, tu nema smisla štekati se. Edited July 2, 2019 by Weenie Pooh
Pokojni Ruxin Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 nije ovo čovek koji nam je doneo titulu najboljom defanzivnom reakcijom u istoriji pl, ovo je pokojni gospodin demichelis. a junajted nam je već preoteo freda i alexisa jer nismo hteli da plaćamo nerazumne novce, neka bude slobodno i treća sreća sa megvajerom
Jeremija Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 BBC potvrdio vest, čeka se reakcija Lestera. Ja lično ne bih ponudio ni dinara više...
Miljenko Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Dobar je on igrac, e sad da li vredi toliko. Nisu moje pare, pa me bas briga, tovari magacin.
Jeremija Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Jeste dobar, možda čak i odličan, ali je 70 milki sasvim dovoljno.
James Marshall Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Sunce ti jebem koliko su oni sprcali para na zadnju četvoricu od vremena Evra-Vidić-Ferdinand-onaj neki četvrti, i na kraju opet gledamo Fila Džonsa, Smolinga i konvertite sa krila već deceniju skoro.
kipo Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 57 minutes ago, Pokojni Ruxin said: nije ovo čovek koji nam je doneo titulu najboljom defanzivnom reakcijom u istoriji pl, ovo je pokojni gospodin demichelis. a junajted nam je već preoteo freda i alexisa jer nismo hteli da plaćamo nerazumne novce, neka bude slobodno i treća sreća sa megvajerom Ovaj drugi je bese pojacanje Mangala?
ArleKino Posted July 2, 2019 Author Posted July 2, 2019 Odbijeno 70 milki za MekGajvera™. Arsenal Ne znam odakle da počnem. Čak je i sa ovim fenomenalnim dresovima ispalo sranje zbog idiota.
Pokojni Ruxin Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 kipo bro, možeš li nam najzad pojasniti svoju tu fascinaciju mangalom? kao haha siti bacio 35 miliona pre 5 godina i promašio? mislim oke
Pokojni Ruxin Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 (edited) 12 minutes ago, ArleKino said: Odbijeno 70 milki za MekGajvera™. realno se jebe lesteru, pokušavaju da naprave top 6 priču, imaju vrlo dobar tim i odličnog trenera, pare im ne trebaju... jedini način da megvajer ode je ili da neko plati zaista idiotsku cifru, ili da on sam iskaže 1 želju što ne vidim da se dešava. aj edward woodward, ali nem pojma što mi gubimo vreme na sve ovo. Edited July 2, 2019 by Pokojni Ruxin
kipo Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 5 minutes ago, Pokojni Ruxin said: kipo bro, možeš li nam najzad pojasniti svoju tu fascinaciju mangalom? kao haha siti bacio 35 miliona pre 5 godina i promašio? mislim oke Pitam samo ko je demikelisu bio par ovde, zaista. Opasno kasni. Nema mjesta fascinaciji, ne vidjam ga u PL vec godinama. Vidis da ga ne prepoznajem
Recommended Posts