June 24, 20195 yr nek vrate pardjua pa nek ispadnu ko ljudi, i onako je verovatno još uvek pod ugovorom
June 24, 20195 yr Šta li će biti sa Špancima Mankijom, Ajoseom i Hoseluom koji nisu ni nivo Albasetea
June 25, 20195 yr To ide u paketu sa poluinformacijama o hipotetičkoj prodaji Salaha (nekome, nekada) za 200 miliona
June 25, 20195 yr Jeste, videh i to kao i hajp da se kupi Mbappe. LeBron napalio ljude onom slikom sto postavih gore Mada, dobar je Pepe. Moze da igra centralnog napadaca a da firminho ide nazad ili da menja nekog od brzinaca na krilimaSent from my SM-G930F using Tapatalk
June 25, 20195 yr sve mi glupo da pitam, ali zašto pola foruma piše firminho? jel to neki koncept? para mi uši
June 25, 20195 yr 7 hours ago, Pokojni Ruxin said: sve mi glupo da pitam, ali zašto pola foruma piše firminho? jel to neki koncept? para mi uši Neki Englezi i izgovaraju sa H, tj. sa Nj. Verovatno isti oni koji su insistirali da se Suarez zove Luj, a ne Luis. Bednici, Norman ih je kolonizovao ali ih nije kolonizovao dovoljno.