Milosh76 Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Bili smo bolji za jedno 5-0, ali dobro... Mnogo bolja igra nego u prvoj. Gobeljic je idiot
Dimitrije Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 1 minute ago, triple_nippled said: Utisak utakmice, seljacki smo klub. Ma to nije bitno, bitno je da su nam navijaci urbani.
assignment Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Just now, Miljenko said: Kraj. Prodjosmo nekako. Valjda su sve gluposti ispucane danas. Plus bi mogao i bolji sudija da padne. To kod nasih igraca nisu neke gluposti koje se izpucavaju vec sastavni deo njihovog igrackog DNK, Znaci samo je pitanje mogu li da svedu na 2-3 umesto po 10
Dimitrije Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 Da mi je znati gazda-Miloje, zasto je Gobeljander imao prednost u odnosu na Stojkovica? Nije da je ovaj drugi neki kvalitet, ali je znatno bolji od Gobeljandera. Srecom, bice suspendovan bar dve utakmice u Evropi.
kud u maglu Simoviću Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 22 minutes ago, Ted said: po meni penal cist nego, jel vas iritira Miloje sa ovim trenerkama....nekako deluje dziberski i neprikladno trenerka nije problem, da je od tehničkog sponzora, doduše onda govori o nemanju stila ovo je duks navijačke grupe, što ne govori o nemanju stila, već o nečem drugom
Milosh76 Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Duks je iz redstar shopa i nikakve veze sa navijacima nema. I ranije je nosio majice i dukseve i na kzs i na utakmicama
samo_opusteno Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Ivanic razocarenje, trebao je ono dati ili makar bolje sutnuti. Deluje mi sav spor i uplasen iako zna ponesto.Valjda udjemo u LE, u LS em necemo uci em i da udjemo nije ova ekipa za to.
Tsai Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Zao mi mnogo onog lika kog je Gobeljic izmasakrirao. Imbecil
Dimitrije Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 Treba ovom timu jedan dobar zadnji vezni da stabilizuje odbranu i brze prenese loptu iz odbrane u napad. Sa Jovancicem to ne ide. Valjda ovaj Spanac bude bolji. Ivanic i dalje neubedljiv. Marin, Boaci i Ben su danas pokazali gde je snaga i ubojitost ovog Zvezdinog tima. Samo da Ben i Marin prestanu da se stropostavaju u kaznoenom prostoru pri svakom dodiru protivnika. Nakupice zute kartone za suspenziju pre nego dobiju penal.
Bright Billy Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: trenerka nije problem, da je od tehničkog sponzora, doduše onda govori o nemanju stila ovo je duks navijačke grupe, što ne govori o nemanju stila, već o nečem drugom koje navijacke grupe?
Bright Billy Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 al stvarno mi je vise pun kurac debila ovde...
kud u maglu Simoviću Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 8 hours ago, Bright Billy said: koje navijacke grupe? оне које је продају на свом сајту
madball Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Pazi ja kretene sa severa ne mogu prvi organski da podnesem, ali duks je Crvene zvezde (https://www.redstarshop.rs/?product=hoody-red-star-201819&lang=en). Nije ni jedne navijacke grupe ili podgrupe, nema znaka dileja, jednostavno nije huliganski nego klupski. Pa u Delije shopu mozes da nadjes i Zvezdine zastave, znacke, case... Ja bi ga prvi popljuvao, ali veruj mi, ovo nije ta prica.
Bright Billy Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 zna on to vrlo dobro, cesce je na zvezdinim sajovima nego svi mi zajedno. problem je sto pada u sve dublji psihicki ponor kad god zvezda pobedi pa onda dodje ovde da smara ljude i prosipa nekakav kvazi moral...
Recommended Posts