Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Zasto budala, zato sto ne svira ove dajverske gluposti kao penale? Da je vise ovakvih sudija, mnogo bi gledljiviji bio fudbal.

Posted

Ovo su bila dva cista penala. Dobro je sto u vecim ligama postoji gledanje snimka, pa se ne desavaju ovakve gluposti.

Posted (edited)
5 minutes ago, Ted said:

po meni penal cist

nego, jel vas iritira Miloje sa ovim trenerkama....nekako deluje dziberski i neprikladno

ne viđa mi se što je nervozan, što skače za penal i prigovara. znači da nisu spremni kako treba, čim je tolika nervoza

trenerka ne smeta, sportski je radnik

Edited by levi
Posted

Dosta srece sada, inace bi bila neprijatna zavrsnica.

Posted (edited)

Opet precka

Edited by Zico
Posted
2 minutes ago, levi said:

ne viđa mi se što je nervozan, što skače za penal i prigovara

trenrka ne smeta, sportski je radnik

ok...razliciti su ukusi i tako to....ali u basketu kaznjavaju kad skines sako ili nemas kosulju, a isto si sportski radnik. pretpostavljam da nem slicnih pravila u fudbalu. 

Posted

Koliko smo, pored crvenog Gobeljicu dobili zutih u ove dve utakmice (protiv za klasu slabijeg tima) 6? Previse je to i takodje pokazuje da nisu jos spremi ni fizicki a kamoli takticki...

Posted
Just now, Ted said:

ok...razliciti su ukusi i tako to....ali u basketu kaznjavaju kad skines sako ili nemas kosulju, a isto si sportski radnik. pretpostavljam da nem slicnih pravila u fudbalu. 

U LS ima drescode, tokom kvalifikacija ne...

Posted

dunuo oko minut ranije, iskupio se za penale

Posted

Utisak utakmice, seljacki smo klub. 

Posted

Kraj. Prodjosmo nekako. Valjda su sve gluposti ispucane danas. Plus bi mogao i bolji sudija da padne.

Posted

Ovi jesu krs ali krs koji je u takmicarskoj formi, a nasi nisu ni blizu, uz to nam je kvalitet u odbani veoooma tanak...

Na kraju imali malo srece, da im je usla ona precka i ovi imali jos 15 minuta, tesko bi se izvukli...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...