Zico Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Zasto budala, zato sto ne svira ove dajverske gluposti kao penale? Da je vise ovakvih sudija, mnogo bi gledljiviji bio fudbal.
Miljenko Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Ovo su bila dva cista penala. Dobro je sto u vecim ligama postoji gledanje snimka, pa se ne desavaju ovakve gluposti.
levi Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 (edited) 5 minutes ago, Ted said: po meni penal cist nego, jel vas iritira Miloje sa ovim trenerkama....nekako deluje dziberski i neprikladno ne viđa mi se što je nervozan, što skače za penal i prigovara. znači da nisu spremni kako treba, čim je tolika nervoza trenerka ne smeta, sportski je radnik Edited July 16, 2019 by levi
Miljenko Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Dosta srece sada, inace bi bila neprijatna zavrsnica.
Ted Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 2 minutes ago, levi said: ne viđa mi se što je nervozan, što skače za penal i prigovara trenrka ne smeta, sportski je radnik ok...razliciti su ukusi i tako to....ali u basketu kaznjavaju kad skines sako ili nemas kosulju, a isto si sportski radnik. pretpostavljam da nem slicnih pravila u fudbalu.
assignment Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Koliko smo, pored crvenog Gobeljicu dobili zutih u ove dve utakmice (protiv za klasu slabijeg tima) 6? Previse je to i takodje pokazuje da nisu jos spremi ni fizicki a kamoli takticki...
assignment Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Just now, Ted said: ok...razliciti su ukusi i tako to....ali u basketu kaznjavaju kad skines sako ili nemas kosulju, a isto si sportski radnik. pretpostavljam da nem slicnih pravila u fudbalu. U LS ima drescode, tokom kvalifikacija ne...
Miljenko Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Kraj. Prodjosmo nekako. Valjda su sve gluposti ispucane danas. Plus bi mogao i bolji sudija da padne.
assignment Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Ovi jesu krs ali krs koji je u takmicarskoj formi, a nasi nisu ni blizu, uz to nam je kvalitet u odbani veoooma tanak... Na kraju imali malo srece, da im je usla ona precka i ovi imali jos 15 minuta, tesko bi se izvukli...
Recommended Posts