pbg12345 Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 1 minute ago, Milosh76 said: Verovatno i jeste Savija Dobra igra, u odbrani fali Gajic, bice to ok. brate, lepo se nadati, ali nam defanziva deluje kao da fali 6 novih igraca kakav gajic, ne bi ovde jedan bek nista znacajno promenio fali jedan u sredini odbrane i jedan u vezi uz koje bi onda ovi ostali defanzvni licili na fudbalere bujvalno se vidi kako je iz ekipe odstranjen taj deo i gle cuda od tada nam je i igra go kurac
pbg12345 Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 3 minutes ago, Ted said: Utisak je i Ivanic, do nekog 25 minuta nisam ni primetio da je na terenu, a i posle toga nije bilo sta da se primeti. Cudi me da nije kod nas zavrsio, obicno mi zapatimo ovakve domace talente. A malo je falilo, pre jedno dve godine. da, bukvalno kao da nije na terenu ja ga namerno nisam pominjao, jos uvek se nadam da ce proigrati kvalitet za ovaj nivo sigurno ima
John Coltrane Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 6 minutes ago, Ted said: Utisak je i Ivanic, do nekog 25 minuta nisam ni primetio da je na terenu, a i posle toga nije bilo sta da se primeti. Cudi me da nije kod nas zavrsio, obicno mi zapatimo ovakve domace talente. A malo je falilo, pre jedno dve godine. Uzas, mislin da je dao vise lopti u nazad neko Bakula, usporava nas.
Miljenko Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Jos jedna fina akcija. Ulazi Boaci u sanse, bice sve bolji.
madball Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Ne znam koji od dva debila Jovancic i Rodic mi vise ide na zivce. Obojica kurceviti, a igraju kao debili. Cak mi Jovicic i Gobeljic nisu ni blizu toliko iritantni kao ova dva kretena
pbg12345 Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 bilo bi lepo poslednjih pola sata videti jevtovica na krilu, a ivanica umesto jovancica uz/ispred jovicica
Frank Pembleton Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Ajooj jbte kako ode stopalo... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts