Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, April said:

...koji su posle morali da pobegnu iz Srbije. Piksi je i bombu dobio u baštu, peta Zvezdina zvezda.

Sećam se hajke po tabloidima. Dan Tana je bio 'kelner', a Piksi lopov, papučić čiju ženu jebe ko stigne.

Niko ih nije branio.

Sent from fav toy

Добривоје јесте келнер, кафеџија. Пиксијева жена јесте то што јесте. Но ниједан ни други нису лопови.Нити компетентни за функцију коју су обављали.

Posted

Pa sad, Dobrivoje je doprineo nastanku MLS i fudbala uopšte u USA, a i vlasnik je (možda nije više) Bradforda u UK. Nije baš da ne zna tematiku.

Posted

Nije ranjen u noge, povredio je koleno prilikom bacanja da izbegne metak.

Posted
14 hours ago, April said:

...koji su posle morali da pobegnu iz Srbije. Piksi je i bombu dobio u baštu, peta Zvezdina zvezda.

Sećam se hajke po tabloidima. Dan Tana je bio 'kelner', a Piksi lopov, papučić čiju ženu jebe ko stigne.

Niko ih nije branio.

Sent from fav toy

Pametnom dovoljno, zar ne? 

Posted
7 hours ago, porucnik vasic said:

Добривоје јесте келнер, кафеџија. Пиксијева жена јесте то што јесте. Но ниједан ни други нису лопови.Нити компетентни за функцију коју су обављали.

Jeste. Kao sto je Sandra Bulok konobarica jer poseduje restoran. Sva sreca da su njih dvojica nekompetentni a Lukic Vladan, Vesic Goran i Tezgic Zvezdan su magovi fudbala i sportskog menadzmenta.

Posted
3 hours ago, harper said:

Jeste. Kao sto je Sandra Bulok konobarica jer poseduje restoran. Sva sreca da su njih dvojica nekompetentni a Lukic Vladan, Vesic Goran i Tezgic Zvezdan su magovi fudbala i sportskog menadzmenta.

Ја то нигде нисам написао.  Само нису нити неки пословни махери каквим се овде представљају. њихов крајњи резултат у Звезди је лош.

Добривоје одавно није ни кафечија. Пензионер који глуми маскоту своје бивше кафане. Био је пензионер кад је дошао у Звезду.

Posted

Bio je gospodin i ok pojava, sto je za gore pobrojane nedostizno.

Posted

jirka u gornjiku a jevtovic u apoelu. pozajmice sa pravom otkupa po nabavnoj ceni...

Posted

Žali bože za Jirku i šta je dobio dolaskom u Zvezdu. I šta su mislili ovi naši što ga doveli, još jedan primer nepostojanja bilo kakve kadrovske politike tj plana... 

Posted
1 hour ago, assignment said:

Žali bože za Jirku i šta je dobio dolaskom u Zvezdu. I šta su mislili ovi naši što ga doveli, još jedan primer nepostojanja bilo kakve kadrovske politike tj plana... 

giphy.gif

Posted

a kae u onom burek tekstu kad je marin prodat, kako se ne bi uklopio u dekishine planove, posto cemo forsirati trkace™, pa onda uzeli brze bolje prodati i najbrzeg u timu..

ma shooouv :classic_laugh:

lepo sam ja kazao cim je miloe otisao, sto smo igrali evropi igrali smo, a ne bi se bas kladio ni da titula u prvenstvu nije ugrozena, ma koliko to trenutacno delovalo kao sf..:default_coffee:

Posted
6 hours ago, Bright Billy said:

jirka u gornjiku a jevtovic u apoelu. pozajmice sa pravom otkupa po nabavnoj ceni...

sve ti jebem

dakle dovedes klinca 21 godina, redovan u mladoj reprezentaciji svoje zemlje, redovan u klubu, starter unazad 2,3 godine, odigrao sve utakmice u evropi

cini se sve ide kao "nacrtano" u teoriji, jer prelazi u klub za nivo visi i nesto jacu ligu

dakle napredak, ali ne preveliki skok u kojem se mnogi posebno mladi igraci izgube

dodatno miloje gaji taj neki stil, gde bi se ovaj sa svojim osobinama super uklopio na krilu u evropi kad se obicno branimo a napadamo iz tranzicije

plus muku mucimo sa bekovima, pa bi u domacem prvenstvu verovatno mogao i povucenije i(li) pokrivajuci celu stranu u nesto drugacijoj formaciji

medjutim, odmah po dovodjenju javlja se ideja da ga salju u zemun na pozajmicu wtf?

na pritisak javnosti i zbog dobrih igara u pripremnim ostaje polusezonu u ekipi, ali ko za kurac to je polusezona posle ls, gde mi uglavom otaljavamo, miloje zbog suludo velikog igrackog kadra rotira i rotira i ovaj dobija sansu na kasicicu

na pocetku ove sezone, kad je problem sa bekovima jos izrazeniji, zapravo mi nemamo koga ni registovati vec prinundo to igra gobelja, ni ne pokusavamo eventualno sa tim resenjem, krilne pozicije cvrsto drze simic, vukanovic i dve macke u dzaku i coveka salju u nis

posle polusezone u nisu mi ga saljemo dalje, maltene prodajemo i odricemo se igraca

:hail:

ovo je valjda skolski primer kako ne treba raditi

na stranu jrika, mozda momak nije za zvezdu (mada sam siguran da jeste, makar u odnosu na sadasnju konkurenciju), ali da smo uspesno izgurali sa njim, to bi nam odlicno otvorilo mogucosti da dovedemo nekog drugog klinca iz slovacke, madjarske, bugarske...

jer zvezda bas to treba da radi, zbog politike ex yu vise nije u punoj meri dostupno, srbija nudi premalo talenta, pogotovo sto zvezda vise nije prva opcija za mlade igrace i kao logicno se namece da se pozicioniramo kao klub koji bi kupio upravo igrace poput jirke iz okolnih drzava koje nemaju klubove na nivou zvezde

i zar nije logico da dobije sansu kod novog trenera?

treba da smanjiti broj igraca, ali jirka je medju poslednjima koji je trebao otici

pa on je jedan od retkih mladih koji bi mogao da napreduje

na kraju, a mozda i najvazije, upravo taj napredak. tako se podize nivo igre kluba poput zvezde, ako neki jirka u narednih godinu, dve, tri psotane bolji igrac, donese bolje igre, pa rezultate klubu

to bi valjda trebao biti prioritet, pa onda eventualno da se naplati 

mislim, jasno mi je da pisem gluposti

nemoguce je da terzic to ne vidi

ne za jirku, nego generalno, da ce nas ovakvo poslovanje zakopati

nas iznad vode drze milojevi evropski rezultati i desetine milona evra na konto toga

prva sezona bez evrope ovo ce puci kao mehur

a onda ce stankoviceva zena postati kurvetina, on po potrebi neznalica ili sta vec bude potrebno

sramotno je ovo sto rade. sramotno

ako ima neko upucen, a dokon, mozda ne bi bilo lose da se uradi tabelarno ponajvise prihodna strana unazad 2,5 godine

da se stvae svi transferi

kapiram da bi se tek tad videlo u punoj meri sta je terzic uradio

prilicno sam siguran da cak ni u godinama posle barija kad se prodavala ona generacija, pa i naredna na krilima te i kad je drzava bila u ptopunom raspadu iz zvezde nije izvuceno vise para

da imamo makar jedne ozbiljne novine, ne nuzno sportske i samo jednog novinara sa mudima od ovog bi karijeru mogao graditi

retko sta lepse ocrtava stanje u srbiji od fk i kk crvena zvezda

narocito ove sezone

Posted (edited)

inace, od 13 golova koje su postigli igraci radickog a da nisu napadaci jirka je dao 4

iza dva centarfora, treci je strelac ekipe

sa takodje 4 asistencije drugi asistent ekipe

odigrao u prvenstvu od mogucih 20, 16 utakmica, 14 puta starter, svega jednom zamenjen 

radnicki je izgubio sve 4 utakmice na kojima jirka nije igrao, pored toga jos svega 4 na preostalih 16 utakmica, sa tim sto su protiv cukarickog izgubili 1:0, golom cukarickog posto je jirka izasao iz igre

istine radi, jirka nije igrao protiv najjacih protivnika 2 puta zvezde (pretpostavljam dogovor) te protiv partizana i vojvodine

sad, statistika je bikini, ali ovo je bas onako obecavajuce

slabo sam gledoa radnicki ove godine da bi eventualno na osnovu toga izvlacio zakljucke

voelo bi da neko stankovica pita za jirku, marina...

ako se po jutru dan poznaje

nece ovo da valja

e: jos malo statistike

od jirke je od redovnih igraca radickog mladji samo cumic, godinu dana

takodje krilo, odigrao 14 utakmica, mnogo cesce menjan nego jirka, postigao 2 gola i imao 2 asistencije

cumic je ovih dana prodat olimpijakosu

cisto da se stavi u neki kontekst

jer sam ubedjen kako ce ici prica da "se jirka nije pokazao"

Edited by pbg12345
Posted

Dovoljno je pogledati ko ga zastupa, ko mu je menadžer i da li bi pravio konkurenciju nekom drvetu kome je neko pogodniji menadžer.

A inače kad se setim šta su Basti radili i ko mu se useravao u život Pre transfera, spopadne me muka. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...