Miljenko Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Koje bre sanse. Ako se tu racuna kada lopta predje na protivnicku polovinu, onda ok.
villiem Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Nisam u stanju da razmisljam racionalno, ubili su klub ne tekmu, imao sam to i ranije i uvek je tesko, ne mogu da izgrade jednu jebenu instituciju od takve istorije, pa nek gube al da se vidi institucija.Ne ovako, 90 minuta ti izbrise kompletnu istoriju i onda izadje lik i kaze da je sve regularno, obicna prvenstvena, nisu iskoristili sanse/protivnik kaznio.Problem je sa takvim odsustvom samokritike i spoznaje otici po prolece u evropi.A nije im ni stalo, to je nama stalo, oni gledaju belo, sta jos hocete to su svemirci, oni treniraju specijalno, jedu speciajlno, voze speciajlno, imaju budzet, imaju ligu
Dankan Ajdaho Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 23 minutes ago, Miljenko said: Koje bre sanse. Ako se tu racuna kada lopta predje na protivnicku polovinu, onda ok. Ček, prešli smo polovinu koji put?
Ros Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 40 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ček, prešli smo polovinu koji put? imali i jedan suta u okvir....eeeeeeeeeeeeeee
Milosh76 Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Borjan otvorio dusu... https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/milan-borjan-izajva/c8v634x
Apollo Creed Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 1 hour ago, Miljenko said: Koje bre sanse. Ako se tu racuna kada lopta predje na protivnicku polovinu, onda ok. Kako koje!? Skroz korektne... Inače, i Vuksanović bio skroz korektan u segmentu davanja izjava: "Bilo je to lepo iskustvo...".
harper lee Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Ove tri izjave imaju i adekvatnu pratnju na slici.
Bright Billy Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 28 minutes ago, Apollo Creed said: Kako koje!? Skroz korektne... Inače, i Vuksanović bio skroz korektan u segmentu davanja izjava: "Bilo je to lepo iskustvo...". ne zna se dal je ludji on ili ja koji se ceo dan osecam ko govno...
Ratamahatta Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 (edited) Ovaj Njegos mi se zgadio posle 3 utakmice, Dejan Milovanovic bez suta. I faca mu je debilna, da mi je neko vezao oci da pogodim ko je to izjavio i rekao bih da je on, bot u kopackama. Bitno da novine prde po Kanjasu. #nasadeca 5 miliona, ali plasticnih cepova i karamela. Edited November 27, 2019 by Plajvi
Apollo Creed Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Treba se momcima zahvaliti na skroz korektnoj igri i lepom iskustvu.
Apollo Creed Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 3 minutes ago, Bright Billy said: ne zna se dal je ludji on ili ja koji se ceo dan osecam ko govno... Ti brt. On je ono sinoć već zaboravio i već včrs će se opustiti u prijatnom društvu na nekom splavu.
Ros Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 dobio nam stadion novo ime. vise nije rajko mitic vec milos sestic
ArleKino Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 48 minutes ago, Ros said: dobio nam stadion novo ime. vise nije rajko mitic vec milos sestic ™
đorđe geprat Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 naterao sam sebe da odgledam sve utakmice evropske zvezde i partizana. lud je ko misli da se u ovoj zemlji igra fudbal. samo se šutira lopta kada se dokotrlja do noge. čudi me da se ozbiljno razmišlja i debatuje o ovome. ono sinoć: imati posed lopte ispod 40% i samo jednom šutirati unutar gola je 1 sramota imajući u vidu da igraš pred svojom napaljenom publikom. nek jedu govna, od terzića do onoga što šiša travu.
Recommended Posts