pbg12345 Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 jel ovi zaista salju jirku u radnicki? pa majku vam jebem da vam jebem to je novi nivo ludila ako je istina
James Marshall Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Je li ima klauzulu da ne može da igra protiv nas? Ako zagusti za titulu protiv južnog SNSSPS krila...
pbg12345 Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 ma nije smesno jebiga tuga bozija momak je profil fudbalera kakav trebamo dovoditi umesto da je prolece posluzilo da ga uigramo, hteli su ga slati u jebeni zemun, pa je onda nekako ipak ostao, ali mu miloje nije davao priliku sad ga salju u jebeni radnicki mogao je posluziti i za otvaranje trzista, kurac ce sad neki sledeci mladi igrac iz slovacke doci da igra u zvezdi, a i zasto bi ako zna da ce zavrsiti na pozajmici za to vreme dinamo zagreb u ekipi ima spanca, osvajaca zlata sa mladima
Dankan Ajdaho Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 13 hours ago, gervasius twinkleminkleson said: Mislim da govorim u ime svih nas kad kazem, hvala ti sto si podjelio tu jako bitnu informaciju. Mnogi ce biti skrhani, ali zajedno, siguran sam, uspjecemo da prebolimo. Šta da kažem sem - izdržite. Mislim na vas.
Apollo Creed Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Имамо финансијску службу која води разне графиконе и табеле, пратимо динамику раста клуба. Само дуг пада.
gervasius twinkleminkleson Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 2 minutes ago, Apollo Creed said: службу која води разне графиконе и табеле
Milosh76 Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Sta ocekivati od "doktora ekonomije"? Sigurno ne da se razume u tabele i grafikone.
Filozof manijak Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Postali ste Tvorzina filijala, realno... Ja bih se prešaltao na FK Car Konstantin
Rumpelstiltskin Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Vidim kukate da nam šaljete dobre igrače ... Tončev mađijaSent from my MI 6 using Tapatalk
Apollo Creed Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Biće sledeći utorak na Areni prenos Toršavn-Helsinki...ko želi da skautira
Milosh76 Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 2 hours ago, Real sa Nišave said: . Valja li taj Jirka Bolji od svih vasih krila i bekova zajedno. Inace prosecan igrac dobrih fizikalija
John Coltrane Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 3 hours ago, Filozof manijak said: Postali ste Tvorzina filijala, realno... Ja bih se prešaltao na FK Car Konstantin Pa ko ti brani?
Recommended Posts