Jump to content

Velja kruska u grlo zapadne

Featured Replies

Sunce ti žareno jebem, Zvezda toliko igra sterilno da je to neverovatno.

Nikad Zvezda nije u svojoj istoriji igrala gori fudbal.

Neverovatno sramota

• Replies 10.8k
  • Views 779.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Skup nabedjenih talenata i srpskoligaskih kljusina, to je rezultat nekoliko desetina miliona evra koji su usli u klub poslednjih nekoliko godina. Jedva par igraca iz danasnjeg tima je sposobno da obav

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Знам малог и оца му. То је у Малезији велика вест. Први њихов играч у великом клубу.   Отац је добростојећи, није неко прање лове у питању. Дечко је вредан и васпитан, дошао је у Србију баш

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Prvi Milojevic, zavrsilo 0-0, nisu nam sutnuli na gol, mi imali precku i par zicera. Treci, rutinirali ih za potvrdu titule, mogli napuniti ali stali na 2-0. Naredne sezone na Marakani nas pokrali, po

Posted Images

42 minutes ago, MiddleClass said:

Uzasno rade fudbalske prenose... amaterski.

aj sto ne znaju nego sto su usput i stoka lenja koju mrzi objektiv da obrise; to je ko kad bi uso u restoran u kom em je hrana losa em su prljave viljuske... 

Edited by Bright Billy

2 minutes ago, Dimitrije said:

Daj nekog umesto Gobeljica.  Bilo kog.

+1

Evo ga i blok pljuvanja po pojacanjima iz inozemstva.

Gobelja manirom rasnog strelca 

Gde ste sada hejteri!?

• Author

Dunster dao dunsterski gol.

VLP ako nema brzinu, ne bi ni mene mogao da predibla.

hahahaha

treba dovesti ovog mladog riznu jer zasto da ne... 

• Author

Bravo Marine za ovaj lobic.

• Author

Od novodoslih stranaca, Garsija mi se najvise dopada.  Dobro se uklopio, ima dribling, ima pas, ima sut, vraca se u defanzivu, ima karakter.  Odlican fudbaler.  Tomane je dobar, dobro se krece, ucestvuje u igri, ali slabo daje golove.  Ako mu to krene, bice odlican.  Kanjas je solidan i pored njega i Vulica Jovancic nema mesta u startnoj postavi.  VLP je "mixed bag".  Ima lose, i po nekad nerezonske poteze, specijalno kada napada protivnicki gol; deluje pomalo trapvo kada pokusava da diribla usporen ili u mestu, ali je dobar u defanzivi.  Po meni, jos nije za startnu postavu.

Ova utakmica je po ne znam koji put potvrdila da je Marin daleko najbolji igrac ne samo u Zvezdi nego i u domacoj ligi.  Steta sto ne moze da igra za nasu reprezentaciju.

Pavkov je poceo da se prepire sa sudijama zbog tretmana kakv ima u kaznenom prostoru protivnika pri izvodjenju kornera i slobodnih udaraca.  Jeste da ga vuku, cimaju i tuku za sve pare, ali ranije bi ih otresao kao slinu i radio ono sto (jedino) ume, da glavom ili stvori sansu ili puca na gol.  Sada dize ruke i trazi faul koji zna da nece da dobije.  Drugo, ulenjio se; izgubi loptu i stane, kao onomad u Helsinkiju kada su nam Finci zabili pobedonosni gol.  Ranije je jurio da povrati izgubljenu loptu ili bar da presece kontru faulom; sada ga izgleda mrzi da to radi.  Ako tako nastavi, bolje da ne igra. 

Gobeljic - dunsteraj u svoj svojoj raskosi.  Bek Zvezde u LS i reprezentacije.  Da ne poverujes.  Nadam se da se Gajic uskoro oporavi od povrede da bar u Ling-Longu manje gledamo Gobeljica.

Pavkova je u Minhenu mrzelo da igra presing na zadnju liniju, znate, on je dao 2 komada Liverpulu, jednom u derbiju, Kopenhagenu i on ne mora vise nista nikad. Grozan mentalitet ima. :isuse:

Proslog leta dok je bio kusur i ruzno pace se kidao kad god je usao, nije spakovao golove u Salcburgu i Trnavi ali se borio k'o konj, skakao, tukao, vukao, trpeo dobre batine. U Trnavi i Salcburgu je imao veliki uticaj na prolaz. Pre Benove asistencije Radonji za taj gol je izvukao defanzivca iz zadnje linije na skok i otvorio se prostor da ovaj utrci i da gol. U Salcburgu slicna prica, znamo je svi.

Da mu je glava tako naspanovana i dalje sad bi igrao u Rusiji negde. :D

Edited by Plajvi

• Author

Posle utakmice trener Rada izjavljuje da bi realniji rezultat bila minimalna pobeda Zvezde (valda misli sa ne vise od 1 gola razlike), kao i kako su jeftino primili prvi i trci gol.  Osim sanse u prvom poluvremenu i poklon-penala Radovci nisu ugrozili Zvezdin gol; moglo je komotno da se igra i bez Popovica.  Koju li je utakmicu taj covek gledao.  Secam se prosle godine trener (cini mi se Proletera) posle poraza od 4-1 zali se da je poraz previsok i da je realno trbalo da bude manje.  Realno, imao je srecu da mu tim nije izgubio sa 8-1. 

Meni su tri najveca utiska sa utakmice koliko je propao Jovancic, ponasanje Pavkova i Gobeljicevi centarsutevi. Plajvi je dobro primetio ovo za Pavkova, njega ne samo da mrzi da pomeri dupe nego je poceo i da izmislja toplu vodu s nekim potezima koji mu po kvalitetu ne prilice pa se obruka u pokusaju da ih izvede.

Ali, Jovancic.:ph34r: Nama Garsija i VLP celu utakmicu izvlace loptu iz zadnje linije i organizuju napad jer je ovaj nesposoban cak i da se demarkira.

Ovoliki antitalenat kod naših bekova glede centaršuta mi je zaista misterija, djeluje da bi prosječan građanin uz toliko vježbanja i treninga spram Gobeljića izgledao kao Kafu. Ove kao da su tražili po antitalentu u tom segmentu. Garantujem da Šarac danas ima bolji centaršut nego Gobeljić. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout