harper lee Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 1 hour ago, harper said: Sto se Evrope tice, tamo je bar sve regularno pa kako nam bude s ekipama koje su jace od nas, plus cemo moci da igramo s najjacim timom jer nema mafijaskih ogranicenja. Ko god nesto ocekuje od tih utakmica je nerealan. 1 minute ago, Goranz said: Dobro je, izlaziš iz one grozne faze korektnosti, samokritike, uvažavanja činjenica. Teško te je bilo čitati. Bold 1: samokritika Bold 2: uvazavanje cinjenica Bold 3: korektnost Sve je tu.
kud u maglu Simoviću Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 10 minutes ago, Milosh76 said: Savo bolji trener od Milojevica? jeste
harper lee Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 13 minutes ago, Milosh76 said: Savo bolji trener od Milojevica? Pa, nadigrao ga je za sve pare pre par dana, ekipa mu trenutno izgleda bolje, za Nikodijeve logicke standarde iz petog razreda osnovne to je dovoljna argumentacija. Rano je jos govoriti kakav je Savo trener, ne znam da li je dvadesetak utakmica sastavio na klupi kao prvi trener. Za sada obecava. Sto se rezultata tice, Savo ne moze u istu recenicu sa Milojevicem. Milojevic je profesionalni trener vec dugi niz godina, napravio je vec neke stvari u fudbalu, Savo je pocetnik koji tek treba da stvori sebi karijeru.
Cane Vukic Prebranac Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Питање везано за улазнице за ЛШ. Купљене су онлајн. Видим да пише име купца на њима, колико је то битно при улазу?
Milosh76 Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Skeniraju kod na ulazu, mislim da nece biti problem. U krajnjem slucaju okreni Servis za clanstvo ili posalji mail, odgovaraju u vrlo kratkom roku
John Coltrane Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 1 hour ago, Cane Vukic Prebranac said: Питање везано за улазнице за ЛШ. Купљене су онлајн. Видим да пише име купца на њима, колико је то битно при улазу? Nemoj da brigas, ja sam na svoje ime kupovao za ortake i obrnuto - niko to ne proverava na ulazu, bitan je samo kod. Zapad i istok tribine.
renne Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Quote "Ja nisam vrhunski trener. Naravno da me i dalje boli činjenica da nismo šutnuli u okvir gola. Ja sam neko ko voli da ima dosta udaraca na gol. Dešavalo se u mom mandatu i da Partizan nije imao udarac na gol, pa ništa. Dešava se... Trudiću se da to ispravim. Da me boli, boli me. Nije dobro i treba da se menja".
Frank Pembleton Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Žali mi se ortak da onom zvezda šopu kod beograđanke nemaju ove teget dresove sa "ekg" linijama...Bling bling... ... Shiit has hit the fan...
Cane Vukic Prebranac Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 43 minutes ago, John Coltrane said: Nemoj da brigas, ja sam na svoje ime kupovao za ortake i obrnuto - niko to ne proverava na ulazu, bitan je samo kod. Zapad i istok tribine. Кул, хвала
Bright Billy Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Žali mi se ortak da onom zvezda šopu kod beograđanke nemaju ove teget dresove sa "ekg" linijama... Bling bling... ... Shiit has hit the fan... mozda ima na stadionu, tamo je standardno veci izbor...
Dimitrije Posted September 24, 2019 Author Posted September 24, 2019 17 minutes ago, renne said: Malo se posipa pepelom, ali mu skidam kapu za to sto nije osuo palbu po Partizanu i sudiji. Dobar je covek.
James Marshall Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Ali i oduzet od realnosti, kad kaže da voli da mu ekipe puno šutiraju na gol. Ne sjećam se kad je CZ nekog nadigrala i rasturila a da nisu neke JSL sklanjalice. Pa on je u 80% smislenih utakmica ove i prošle sezone izlazio sa prvenstvenom namjerom da ne primi gol.
lazni Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Izuzimajući helsinki i partizan 😊 ostale ekipe u ozbiljnim utakmicama i jesu bolje od zvezde, tako da to i nije loša strategija. Bezveze se pravda zbog defanzive.
harper lee Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 1 hour ago, James Marshall said: Ali i oduzet od realnosti, kad kaže da voli da mu ekipe puno šutiraju na gol. Ne sjećam se kad je CZ nekog nadigrala i rasturila a da nisu neke JSL sklanjalice. Pa on je u 80% smislenih utakmica ove i prošle sezone izlazio sa prvenstvenom namjerom da ne primi gol. Mozda Borjan kad ispucava zapravo sutira na gol a mi nismo znali za tu takticku novotariju.
Recommended Posts