Parsons Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 skoro smo kao bayern, ali zvezda je sačuvala čast!
Dimitrije Posted September 22, 2019 Author Posted September 22, 2019 Koliko je Zvezda imala suteva u gol, 0?
hrkljush boys_2 Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 2 minutes ago, tsva said: gde je sta radi srpski Muvinjo? Kako bi Jankosan podigao tonicnost, a ne ovo. Ali dobro, sjajno smo suzili teren, toliko smo ga suzili, da je njihova polovina bila visak
Mil@n Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 "Dosta toga dobrog smo odigrali." Teraj se bre u kurac.
Bogotac Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Otkaz lopinama za ovako sklepanu ekipu bez veznog igraca i bekova
napadaj Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Koliko je Zvezda imala suteva u gol, 0?Ravno krompir Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Redoran Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 14 minutes ago, tsva said: Miloje da se ne ljubimo 11 minutes ago, Milosh76 said: Ne bi me cudilo da Milojevic ode posle ove utakmice Je l' ovo neki džinks ili se ozbiljno razmatra odlazak trenera koji dve sezone uzastopno uvodi ekipu u LŠ? Dva poraza u tri utakmice (uključujući tzv. derbi i Bajern u gostima) baš ne deluje kao dovoljan materijal za svilen gajtan.
Babu Bhatt Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 2 udarca, 0 u okvir gola.Neki su spominjali Zg Dinamo.I kad je primao porcije, Dinamo je igrao fudbal.Prije 11-12 god ispali su u playoffu LS od Werdera, cinilo se rutinski, ali da su tada Balaban(mislim da je igrao tad) i ekipa bili precizni, mogli su ih zgaziti usred Bremena sta su sve promasili.Jedne godine poraz kod Porta u grupi, mrtvi Beciraj je sa gol linije promasivao, Sammir sa 6,7 metara gadjao stative, jednostavno Dinamo gdje god dodje pokusava da igra i igra fudbal, Zvezdina filozofija je da se ne primi gol pa se sutira nogom u dupe kad kod favorita ne izgubi, a to dugorocno stvara problem jer se to ne mijenja preko noci i ekipa ne zna igrati napadacki fudbal i ima nula kreacije.Ukratko, ovo ne valja nista vec duze vremena, samo rezultat (evropske kvalifikacije) to privremeno zamaskira.Poslano sa mog SM-J610FN koristeći Tapatalk
Azdaja Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Ja mu zameram što je doneo toliko love a da opet mora da kuka kako mu je teško da sklopi tim bez 5+ stranaca.
Dimitrije Posted September 22, 2019 Author Posted September 22, 2019 Trener nije uspeo da napravi igru sa za nase uslove prilicno dobrim igracima. Poslednje 3 utakmice (Indjija, Bajern i Partizan) tim je odigrao katastrofalno lose, bez ideje, bez ubojnosti u napadu, izuzetno los u posedu i predaji lopte, uz puno kikseva koji su fatalni. I sve to na pocetku sezone. Ocigledno je da trener nosi najvecu odgovornost. Ocekujem da i on sam to dobro vidi i da je vec kovertirao ostavku.
Miljenko Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Nama i jeste problem da igramo bez svih stranaca. Mada to nije opravdanje za ovaj uzas od igre. Bez suta u okvir gola, sramota.
Bright Billy Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 6 minutes ago, Redoran said: Je l' ovo neki džinks ili se ozbiljno razmatra odlazak trenera koji dve sezone uzastopno uvodi ekipu u LŠ? Dva poraza u tri utakmice (uključujući tzv. derbi i Bajern u gostima) baš ne deluje kao dovoljan materijal za svilen gajtan. ti brate ko da si prvi put na forumu
harper lee Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 (edited) Zasluzen poraz, sto je jos bizarnije reci kad se zna da nam je ponisten regularan gol. Milojevic je i zvanicno kurcina od trenera. One trick pony, njegove odbrambene zone i napucavanja napred pa sta nam Bog da mozda mogu da nas povuku protiv boljih ekipa koje znaju da igraju fudbal ali, kad god treba da odigramo s ekipama slicnog i slabijeg kvaliteta, izgledamo kao bezvezna grupa gradjana u kojoj niko ne zna sta ni on sam igra a kamoli onaj do njega. Nama sve vreme problem pravi trougao Pankov - Jovancic - Gobeljic koji nas je zakopao danas a on u prve dve izmene menja dva napadaca i uvodi dva balvana koji apsolutno nista drugacije ne donose u igri. Milosevic je, naravno, izjebao sva nasa tri stopera tako sto je izvukao napadaca i postavio napad sa tri laka i brza igraca koji su kad se okrenu licem prema nasem golu superiorni u odnosu na nasu odbranu. Sta smo mi trazili na ovoj utakmici sa tri stopera i sa Sadikom na terenu a pogotovo bez njega, to je verovatno samo Milojevicu jasno. Vazno je da je skakao i drao se pored klupe kao magarac i da ce posle utakmice krivicu da svali na neispunjen dogovor iz svlacionice. Mozda i provuce neku religijsku misao tipa "ko zna zasto je ovo dobro", "ljudi planiraju, Bog odlucuje" i tako neke slicne doskocice iz portfolia velikih trenera i magova ove igre. Takodje je vazno da je nosio navijacki duks na jebenom derbiju kao i svaki drugi saban sa tribine. Edited September 22, 2019 by harper
simple red white Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Kao što sam i pretpostavljao, Miloje je odlikaš batađorizma. Igrao je na 0 a dobio k***c. Iako nam je poništen regularan gol, ono što smo zaslužili pičkastom taktikom i igrom (Marina nema nigde) to smo i dobili. Miloje serem ti se na diplomu.
Recommended Posts