Jump to content

Velja kruska u grlo zapadne

Featured Replies

Just now, harper said:

Generalno, nije los rezultat ali s ovakvim fudbalom ne mozemo Bog zna sta da uradimo, ni veceras a ni uopste. Prosto smo prespori, sto motoricki, sto tehnicki, sto takticki.

+1

Motoricka razlika je ogromna a bojim se da ce biti izrazenija kako mec bude odmicao jer mi inace padamo u poslednjoj trecini utakmice. 

• Replies 10.8k
  • Views 779.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Skup nabedjenih talenata i srpskoligaskih kljusina, to je rezultat nekoliko desetina miliona evra koji su usli u klub poslednjih nekoliko godina. Jedva par igraca iz danasnjeg tima je sposobno da obav

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Знам малог и оца му. То је у Малезији велика вест. Први њихов играч у великом клубу.   Отац је добростојећи, није неко прање лове у питању. Дечко је вредан и васпитан, дошао је у Србију баш

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Prvi Milojevic, zavrsilo 0-0, nisu nam sutnuli na gol, mi imali precku i par zicera. Treci, rutinirali ih za potvrdu titule, mogli napuniti ali stali na 2-0. Naredne sezone na Marakani nas pokrali, po

Posted Images

jedno 15 puta su probali da ubace u prazno između Jandera i Degeneka, i mislim da su svaki put prošli

Ovo nije bio žuti

samo jedan faul smo napravili u 1. pol? izgleda da im se sklanjamo

Daj uvodi Gajdobru/Boacija bar da smetaju, ovo sto Pavkov radi moze bukvalno svaki jedan od nas odavde. 

e Kanjas igra

Kakva lopta bez gledanja :hail: Marko Marin :hail:

Jovancic je prodao svaku jebenu loptu.

Malo sam razocaran zvezdom, ocekivao sam za jedan podeok bolju, ili hrabriju, igru. Posebno sto mi ovaj novi bajern nije nesto, bar ne u odnosu na onaj sa riberijem i robenom. Jebe vas manjak kvaliteta, i ponajvise ocajni pavkov napred. Ali mislim da nisu ni oni bog zna kakav kvalitet, samo su na brzem nivou jbg. 

E da je branio borjan umesto dmitra protiv por. 

OK. 

Negledljivo,vadi jebenog Pavkova

Pavkov ne može da se pomeri

Zander je borben,, ali brzoplet i sebican

Evo ga Vulic umesto Jovancica

Jebeni Pavkov...

Gle pikamo fucu ladno. :laugh: :smiley_hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout