Milosh76 Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Jel se vec sad zna da li smo domacini ili gosti u prvoj utakmici?
Baldrick S. Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Reko valjda lik kad je izvlacio da klub koji je prvi izvucen je domacin u prvoj?
harper lee Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Suduvljani ce biti srecni kad otkriju da Radonjic vise ne igra za nas.
Milosh76 Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Da li ima bilo kakve sanse da budemo gosti u prvoj utakmici i u prvom i u drugom kolu?
Hobbit slayer Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Da li u drugom kolu idemo na pobednike iz naše grupe ili se ponovo određuju? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Milosh76 Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Odlicno pitanje... verovatno zato i odlazu izvlacenje za sutra. AKo sam dobro razumeo pobednik utakmice Seltik - Sarajevo ide direktno u III kolo? Seckao mi prenos, pa ga nisam dobro cuo sta je pricao
Bright Billy Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 2 minutes ago, Hobbit slayer said: Da li u drugom kolu idemo na pobednike iz naše grupe ili se ponovo određuju? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk mislim da ne mozemo ove iz iste grupe...
Bright Billy Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 tacnije, ne mozemo na poljake, rumune i madjare jer su u prvom kolu izvukli protivnike iz gornjeg dela zreba za drugo kolo.
Bright Billy Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 ovako kaze posrbica: Rivali: Maccabi TA Sheriff ili Saburtalo Tbilisi Rosenborg ili Linfield HJK ili Torshavn Dundalk ili Riga Dudelange ili Valleta Shkendija ili Nomme Kalju The new Saints ili pobednik preliminarnih kvalifikacija* Slovan Bratislava ili Sutjeska AIK ili Ararat * mislim da će nas razdvojiti od pobednika preliminarnih kvalifikacija, jer mogu biti Kosovari
Bright Billy Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 tu je negde. tamo smo mogli na poljake, rumune i madjare a u drugom na svedjane, izraelce i slovake... verovatno ce prvo da podele zreb na pola da bi nas odvojili od kosova...
harper lee Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 1 minute ago, nautilus said: po ovom je drugo kolo lakse nego prvo Zato sto se pogodilo da su u tri zemlje (Rumunija, Poljska, Madjarska) ciji bivsi sampioni imaju dosta visoke koeficijente titule uzeli klubovi (Piast, Kluz, Ferencvaros) sa mizernim koeficijentima, pa su zavrsili kao nenosioci ovako rano. Da nije bilo ta tri kluba u zrebu, prvo kolo bi bilo boza. S druge strane, nama je to pomoglo da se dokopamo statusa nosioca i u sledecem kolu.
bracad Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Jel zna neko sta se desava sa Erikom Jirkom, onaj brzak iz Trnave? Jel uopste deo ekipe?
Recommended Posts