ZeeGerman Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 (edited) https://youtu.be/4vYN59_qrmM Zander je lepo rekao na predstavljanju (na 3:03 )da je on centralni igrac (“...medio centro”) i da je prosle sezone igrao na levom beku a ono dete sto su doveli da prevodi je pogresilo pa prevelo da je centarfor i legendarni Mrkelin pogled - sta smo ovo kupili.Zato je i sinoc odlicno odigrao na mestu centarhalfa dok je maf.komb. Simic glumatao levog beka. Edited August 14, 2019 by ZeeGerman
Apollo Creed Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Ko je onaj lik što je na rts-u komentarisao tekmu? Lebe mekani...
Apollo Creed Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Ma nemam pojma...gledao sam na Areni, nego jutros odgledah penala na jutubetu sa ovim sa rts-a...jbt
hrkljush boys_2 Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 50 minutes ago, ZeeGerman said: https://youtu.be/4vYN59_qrmM Zander je lepo rekao na predstavljanju (na 3:03 )da je on centralni igrac (“...medio centro”) i da je prosle sezone igrao na levom beku a ono dete sto su doveli da prevodi je pogresilo pa prevelo da je centarfor i legendarni Mrkelin pogled - sta smo ovo kupili.Zato je i sinoc odlicno odigrao na mestu centarhalfa dok je maf.komb. Simic glumatao levog beka. Ja bih i volio protiv Švajcaraca vidjeti jandera i Canasa kao taj par veznjaka, doduše onda sam osuđen gledati Rodića na beku... Odlična borba sinoć, da nas Portugalac nije pokrao u prvoj utakmici, ne bi to ni išlo u produžetak. Drago mi je da je Boćko (ubjedljivo najzaslužniji za Borjanovu magiju na penalima) uvalio tuki korumpiranoj spodobi Darijanu Nedeljkoviću.
beeva Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Ključni trenutak sinoć... Spoiler A onaj iza u cvikama ide I krsti.. Poslato sa MYA-L41 pomoću Tapatoka
Milosh76 Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Po dva žuta kartona imaju Milan Rodić, Marko Marin, Ričmond Boaći i El Fardu Ben.
Frank Pembleton Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Ali meni je I dalje spektakl sa onom naftnim bušotinom na penaltiku...Pri tome svi sluđeni pa popravljaju gde će lopta a ostaje rupa pored. Pa onda noga koja je oslonac, propadne unutra i pomeri se ceo stav igrača...Jbte, jel moguće da sudija ne može da promenio gol kad vidi ono... ... Shiit has hit the fan...
renne Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 44 minutes ago, James Marshall said: Onaj Matić? Matić, ko drugi 1 minute ago, Frank Pembleton said: Ali meni je I dalje spektakl sa onom naftnim bušotinom na penaltiku... Pri tome svi sluđeni pa popravljaju gde će lopta a ostaje rupa pored. Pa onda noga koja je oslonac, propadne unutra i pomeri se ceo stav igrača... Jbte, jel moguće da sudija ne može da promenio gol kad vidi ono... Ono je bruka i sramota Sad kad sam gledao odloženo videlo se da je sa druge strane još gore stanje bilo, još da su krenuli tamo, još veći bi bio cirkus Jebena Danska
Milosh76 Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Definitivno se igra 21.8. u Bernu i 27.8. u Beogradu.
ZeeGerman Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Na deckiće krenuti: Borjan - Gobeljić Degenek Pankov Rodić - Jander Kañas- Marin Ivanic Tomane - Boaći
Apollo Creed Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 28 minutes ago, Milosh76 said: Po dva žuta kartona imaju Milan Rodić, Marko Marin, Ričmond Boaći i El Fardu Ben. Jel mogu da igraju u Bernu?
MiddleClass Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 24 minutes ago, renne said: Jebena Danska Ima nesto trulo...
Recommended Posts