Constantin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 25 minutes ago, MaErAkLoIJA said: I prvi veliki promasaj sportskog sektora u najavi.... Stafan Mihajlovic za sve ove godine jedna velika nula, pojacanje u rangu Nikolica iz Napretka od preprosle godine. Koj ce im moj da trpaju igrace i trose pare na plate? Bolje da su pozajmili od Zvezde i Vidica kad su vec krenuli nego da dovlace nekog sto daje gol na svakih 370minuta u seniorskom fudbalu. Odakle ste sad tog izvukli....ono jest, posle sinova Čermelja i Batrovića i sin Radmila Mihajlovića....znači, Mrko vrati se.... FK tatini sinovi Pa dobro.... Stefan je za 10 godina dao otprilike isto toliko golova...plodan špic. Jel Hadžibulić još aktivan ? MAda, nešto mi se javlja da će ovaj Stefan M. da eksplodira kod nas. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Haska nije na pripremama, fyiSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Rumpelstiltskin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 27 minutes ago, martick said: Starleta stigao tko je doticni ? Link to comment
martick Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Just now, Rumpelstiltskin said: tko je doticni ? Pa Mihajlovic! Zabavaljo se sa onom nasom poznatom starletom i par puta je tuko...seticu se imena... Link to comment
Rumpelstiltskin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 2 minutes ago, martick said: Pa Mihajlovic! Zabavaljo se sa onom nasom poznatom starletom i par puta je tuko...seticu se imena... onaj iz Rad ?! Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 (edited) 7 minutes ago, Rumpelstiltskin said: onaj iz Rad ?! I predhodno iz Vojvodine i Zvezde. Sin svog oca... Najbolji odbranbeni napadac i najbolji napadac medju odbranbenim igracima. Mozda ove godine eksplodira pa bude jos bolji odbranbeni napadac i obratno. Ne razumem potez ali stvarno? Doduse mozda je na probi ili se jos nesto valja iza brda ..??? Ako ode i Haskic definitivno smo se usrali od Ajntrahta ali opet je najvaznija stabilizacija. Nadam se da sve ovo ide u tom pravcu. Kljuc stabilizacije je pored ostalog i izlazak na medjunarodnu scenu. To nije samo precica vec usled nedostatka novca nuznost. Edited June 26, 2019 by MaErAkLoIJA Link to comment
Rumpelstiltskin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Just now, MaErAkLoIJA said: I predhodno iz Vojvodine i Zvezde. Sin svog oca... Najbolji odbranbeni napadac i najbolji napadac medju odbranbenim igracima. Mozda ove godine eksplodira pa bude jos bolji odbranbeni napadac i obratno. Ne razumem potez ali stvarno? znaci ga turimo na haskino i mesto crnog u prvih 11 i ogulimo ajftraht bez po muke zdeset igraca Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 2 minutes ago, Rumpelstiltskin said: znaci ga turimo na haskino i mesto crnog u prvih 11 i ogulimo ajftraht bez po muke zdeset igraca Dopunio sam post bas u vezi Ajntrahta. Ta utakmica ako prodjemo prvu ce biti poziv navijacima. Tu treba da se predstavimo i navucemo publiku. Posle toga zrelim i atraktivnim igrama na novom ravnom terenu odrzati istu. Ako otvorimo sezonu kao preprosle godine kada se istok smejao a znate zbog cega, onda mozemo da se oprostimo od publike. Lalat nije uspeo da vrati publiku, mediji takodje. Nikada se nije vise pisalo o klubu nego li u ovoj godini. Opet to ocigledno nije dovoljno. Ni drugo mesto. Partizan i njegova selska politika je verovatno uticala. Uticale su i cene karata. Jeftine ali moze jos malo na dole. Bolje prodavati zapad za 200 i jug za 50 ili 100 i nekako navuci publiku uz ostale aktivnosti nego 300 i 150 i pustiti cetvrtinu utakmica besplatno Rekao sam da je formiranje cene karata za nekog inteligentnog baju a ne za one sa stavom "pa sta je 300 dinara". Takodje sto vise utakmica gurati preko televizije bar sezonu, dve. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 gde si lalate stao ti simo produzi dogodine karta 20 dinara Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 4 minutes ago, Rumpelstiltskin said: gde si lalate stao ti simo produzi dogodine karta 20 dinara Zna li neko koliko je kostala karta kod cika Bekija i posle kod Rastavca? Seca li se neko kako su isle cene? Link to comment
Rumpelstiltskin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 3 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Zna li neko koliko je kostala karta kod cika Bekija i posle kod Rastavca? Seca li se neko kako su isle cene? sve b isto nije problem ni cena ni niska publika svuda bedno gledatelji sem u drzavni projekat #1, sa tendencijom opadanja Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 4 minutes ago, Rumpelstiltskin said: sve b isto nije problem ni cena ni niska publika svuda bedno gledatelji sem u drzavni projekat #1, sa tendencijom opadanja I jeste i nije. Link to comment
W.F.C. Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Svi imaju manje publike, ne samo mi, mi konkretno imamo pad jos od proleca 2014. Link to comment
Dali_man Posted June 26, 2019 Author Share Posted June 26, 2019 43 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Dopunio sam post bas u vezi Ajntrahta. Ta utakmica ako prodjemo prvu ce biti poziv navijacima. Tu treba da se predstavimo i navucemo publiku. Posle toga zrelim i atraktivnim igrama na novom ravnom terenu odrzati istu. Ako otvorimo sezonu kao preprosle godine kada se istok smejao a znate zbog cega, onda mozemo da se oprostimo od publike. Lalat nije uspeo da vrati publiku, mediji takodje. Nikada se nije vise pisalo o klubu nego li u ovoj godini. Opet to ocigledno nije dovoljno. Ni drugo mesto. Partizan i njegova selska politika je verovatno uticala. Uticale su i cene karata. Jeftine ali moze jos malo na dole. Bolje prodavati zapad za 200 i jug za 50 ili 100 i nekako navuci publiku uz ostale aktivnosti nego 300 i 150 i pustiti cetvrtinu utakmica besplatno Rekao sam da je formiranje cene karata za nekog inteligentnog baju a ne za one sa stavom "pa sta je 300 dinara". Takodje sto vise utakmica gurati preko televizije bar sezonu, dve. Pogotovo kad treba da se opljune po klubu. U ono moje srecno detinje vreme, kupis ponedeljkom Zurnal i na 10 strana imas izvestaje utakmica od Zvezda - Zelja, Radnicki - Velez, pa sve do Prokupac - Nasa Krila Belotinac. Tadasnje utakmice iz Prve lige su imale nesto vise prostora od selskih, ali ne u nekoj vecoj meri. Danas, 15 naslova od blizanci, a ostalu sirotinju strpaju pod jedan. I onda te navijaci doticnih belo gledaju kad im kazes da je finale kupa namesteno. Medijska propaganda u korist crvenih i crnih i generalno los imidz naseg fudbala su upropastile gledanost ne samo Radnickog vec i ostalih klubova u Srbiji. Link to comment
Recommended Posts