Rumpelstiltskin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Palamudari, ae napolje na pivceAlkohol rastura porodicu i domSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Rumpelstiltskin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Bolje teške droge nego laki alkoholSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Constantin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 (edited) Alkohol, alkohol...to je prava stvar, živeo Kruna Simo i Pedro Almodovar Edited June 26, 2019 by Constantin Link to comment
Constantin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 (edited) 44 minutes ago, martick said: Tako ne radi ozbiljan klub! Ili ga kupi(Meleg),neka bude investicija ili trazi dalje! Ma u pravu si...pešovani...što bar ne dadoše i Vukanovića... Edited June 26, 2019 by Constantin Link to comment
Constantin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Ne razumem nezadovoljstvo pojedinih....a mogli su da nam poašlju Čaušića..jbg. ćutite i veslajte Link to comment
Real sa Nišave Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 20 minutes ago, Constantin said: Alkohol, alkohol...to je prava stvar, živeo Kruna Simo i Pedro Almodovar Doktor Simo 😎 Link to comment
Constantin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 1 minute ago, Real sa Nišave said: Doktor Simo 😎 E dobro...sad znam. Znači pored Radana i Simo je Dr. ima li još koga u tom našem konzilijumu ? Link to comment
W.F.C. Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Zadnji bio Boskovic doktor u upravu, sad jedino ako oce Ivica da doktorira... Link to comment
Constantin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 1 minute ago, W.F.C. said: Zadnji bio Boskovic doktor u upravu, sad jedino ako oce Ivica da doktorira... To li je problem ? Mogao je do sad 100 puta, al nije imao vreme, posao, obaveze....njemu i Tomi iz Bajčetine je isti razredni.. Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Sta nam jos treba od igraca? Dva stopera i dmf...??? I sve to tri nedelje pred utakmicu... Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Nemam predstavu kako bi nam izgledala prva postava u ovom trenutku??? Mozda Petrovic - Todorovski, Silo,Bondarenko, Djordjevic - Aleksa, Noma, - Tomic, Meleg, Batrovic - Haskic Ne izgleda lose za nasu ligu. Sa druge strane za prva cetri mesta treba bar jedan jako kvalitetan stoper i jedan jako kvalitetan vezni igrac dmf ili cmf, tacnije bilo bi pozeljno da nije klasican dmf vec neki agilniji koji moze i uz Aleksu, Bondarenka a i uz Nomu. Ova postava nema klasicno krilo a tu su od takvih Pera i Cumic. Tomic i Batrovic mi vise lice na kreatore igre nego na klasicna krila. Sa ovakvim timom bi nam legla jedna tika-taka taktika Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 A imam jos jedno pitanje onako samom sebi i vama. Ne razumem zasto je Grba otisao u Sutjesku ili Buducnost? Da li ga Lalat nije hteo ili ga bolje platili? Razumem da je otisao u bolji klub a ovako je bas cudno? Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 (edited) I prvi veliki promasaj sportskog sektora u najavi.... Stafan Mihajlovic za sve ove godine jedna velika nula, pojacanje u rangu Nikolica iz Napretka od preprosle godine. Koj ce im moj da trpaju igrace i trose pare na plate? Bolje da su pozajmili od Zvezde i Vidica kad su vec krenuli nego da dovlace nekog sto daje gol na svakih 370minuta u seniorskom fudbalu. Edited June 26, 2019 by MaErAkLoIJA Link to comment
Dali_man Posted June 26, 2019 Author Share Posted June 26, 2019 4 minutes ago, MaErAkLoIJA said: I prvi veliki promasaj sportskog sektora u najavi.... Stafan Mihajlovic za sve ove godine jedna velika nula, pojacanje u rangu Nikolica iz Napretka od preprosle godine. Koj ce im moj da trpaju igrace i trose pare na plate? Bolje da su pozajmili od Zvezde i Vidica kad su vec krenuli nego da dovlace nekog sto daje gol na svakih 370minuta u seniorskom fudbalu. Au jbt . Zar taj nije u zatvor zbog pokusaja vise ubistava??? Link to comment
Recommended Posts