Constantin Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Potvrđen odlazak iz Zvezde: ''Hvala mu na svemu što je uradio'' Hm...da mi je znati gde će da nastavi karijeru ? Šta mislite vi drage kolege...?
Samotepratimo Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 1 hour ago, Constantin said: Potvrđen odlazak iz Zvezde: ''Hvala mu na svemu što je uradio'' Hm...da mi je znati gde će da nastavi karijeru ? Šta mislite vi drage kolege...? Dolazi na Čair i dovodi na kaljenje jedno dete iz Niša. . .
Gradina Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 3 minutes ago, Samotepratimo said: Dolazi na Čair i dovodi na kaljenje jedno dete iz Niša. . . Zašto toj deci davati uopšte šansu kada su ad hok napustili Nis ( tačnije mali je iz okolnog Niškog sela).
Constantin Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 2 hours ago, Samotepratimo said: Dolazi na Čair i dovodi na kaljenje jedno dete iz Niša. . . Jel to neko NN lice, ima ime i prezime ? Cvejić, Mitrović ?
Constantin Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 2 hours ago, W.F.C. said: A Batko ce ode u Radnik, jel tako ide sistem? Zavisi od kretanja kazaljke na satu A gde će onda "ajmo izać" ? U Radnik iz Bjeljine ?
Gradina Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 48 minutes ago, Constantin said: Jel to neko NN lice, ima ime i prezime ? Cvejić, Mitrović ? Pa lepo reko čovek a ti ga prati, pitaj , istraži novinarom se vikaš.
Constantin Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 10 minutes ago, Gradina said: Pa lepo reko čovek a ti ga prati, pitaj , istraži novinarom se vikaš. Nije to moje zanimanje....
Gradina Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 52 minutes ago, Constantin said: Nije to moje zanimanje.... Svako ko piskara podpada u slobodno novinarstvo. A imaš novinara i medju lekarima pravnicima ekonomistima . Kao što imaš i policajaca , bivših policajaca u fudbalu al od njih nikad niko fudbaler nije bio nit će fudbalski stručnjak biti. I kao u pesmi ,,Sve će to mila moja Pokriti . . . " doći će sve na svoje A MOGLO JE BOLJE
Constantin Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 18 minutes ago, Gradina said: ............od njih nikad niko fudbaler nije bio nit će fudbalski stručnjak biti. Nema većih i objektivnijih stručnjaka u fudbala od objektivnih roditelja....to treba pratiti i u fudbalski bukvar uvrstiti
Gradina Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Just now, Constantin said: Nema većih i objektivnijih stručnjaka u fudbala od objektivnih roditelja....to treba pratiti i u fudbalski bukvar uvrstiti https://direktno.rs/sport/fudbal/278055/djordjevic-napustio-zvezdu-sledeca-stanica---radnicki.html
Gradina Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 https://direktno.rs/sport/fudbal/278055/djordjevic-napustio-zvezdu-sledeca-stanica---radnicki.html
Constantin Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 3 minutes ago, Gradina said: https://direktno.rs/sport/fudbal/278055/djordjevic-napustio-zvezdu-sledeca-stanica---radnicki.html Hvala za link...urađeno
Gradina Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 34 minutes ago, Constantin said: Hvala za link...urađeno Nema na čemu kolega 😂😂😂
Constantin Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 (edited) 3 minutes ago, Gradina said: Nema na čemu kolega 😂😂😂 ...i ti si neko piskaralo Edited June 2, 2020 by Constantin
Recommended Posts