Constantin Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 1 hour ago, Captain_Darling said: Кол'ко сам ја прочитао било је "Маринаца" и "Варвара" па је зато деловало као да има пуно "Мераклија". Очекујем стандардан број у копу већ следећу утакмицу... Ljudi mogli da zapucaju iz Suboticu i Podgoricu, a ovi naši ne mož se namuže od br. 6 i L. Stenu
Constantin Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Quote Imam prošlost kakvu imam. Ali ja sam pre svega sportista. Kao takav navikao sam na svakakve pritiske. U tom smislu ne mogu takvi medijski natpisi da me poremete, već samo da me “nateraju” da budem još bolji, a ovi što mrze Radnički i mene može da mi se private " http://fudbal.hotsport.rs/2019/10/21/preporoden-stefan-mihajlovic-je-najbolji-strelac-superlige-prebrodio-sam-sve-pehove-i-sazreo/?fbclid=IwAR0Efvo5tAjJlJszNQZ4PZjEC98ml76ILdfCR5fE_XP6mK1YNQont5S_6Zk
Samotepratimo Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 7 hours ago, Constantin said: Koji je pa taj Joca? Šta se sve napatlo po taj Pantelej Pravi se ti da ne znaš. Lepo neko od 7 mladih reče . Joca ide stopama Tome Todorovića. Nego čovek bos po glavi . . .
Constantin Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 9 hours ago, Samotepratimo said: Pravi se ti da ne znaš. Lepo neko od 7 mladih reče . Joca ide stopama Tome Todorovića. Nego čovek bos po glavi . . . Ja sam pomislio na Duleta, ali on nije bos po glavi.... ne vredi, i dalje ne znam. :(
Boki Nis Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:825705-OTKRIVENO-KOLIKO-JE-DRZAVA-DALA-NOVCA-VECITIMA-Kosarkaski-klubovi-Zvezda-i-Partizan-dobili-najviseKolko je ovo u naše pare...u dinari se slabo razumem [emoji16]Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Dali_man Posted October 22, 2019 Author Posted October 22, 2019 8 minutes ago, Boki Nis said: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:825705-OTKRIVENO-KOLIKO-JE-DRZAVA-DALA-NOVCA-VECITIMA-Kosarkaski-klubovi-Zvezda-i-Partizan-dobili-najvise Kolko je ovo u naše pare...u dinari se slabo razumem Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka Previse
Constantin Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 U ovoj državi je sve relativno, ali nije mi jasan razlog...čemu to. Da ne zvuči demagoški, ali koliko bolnica, obdaništa....aman kreteni suludi.
Samotepratimo Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 1 hour ago, Constantin said: 1 hour ago, Constantin said: Jedno pitanje samo za sve: Kako Kosanovic to stopira treninge našim 17-togodisnjacima sto potpisaše ugovore , a Rašinom odobrava. Pita li se tu neko nešto jos osim Kosana
Samotepratimo Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Ovaj Raša čini mi se i golmana da nam dovede bilo bi EXTRA TALENTOVANI GOLMAN KOJI BRANI I DAJE GOLOVE
Gradina Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 9 minutes ago, Constantin said: U ovoj državi je sve relativno, ali nije mi jasan razlog...čemu to. Da ne zvuči demagoški, ali koliko bolnica, obdaništa....aman kreteni suludi. 9 minutes ago, Samotepratimo said: Jedno pitanje samo za sve: Kako Kosanovic to stopira treninge našim 17-togodisnjacima sto potpisaše ugovore , a Rašinom odobrava. Pita li se tu neko nešto jos osim Kosana 😂😂😂
fetboj Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Jel stvarno uzimate za ozbiljno bilo sta sto kaze dr. Mali? Da mi kaze da je napolju dan morao bih da proverim a ne da nalupeta neke cifre i da to uzmemo zdravo za gotovo. Plus sto ne ume da procita cifre sa vise od 7 nula, "...hiljade miliona milijardi..." a ministar finansija je.
Constantin Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 17 minutes ago, fetboj said: Jel stvarno uzimate za ozbiljno bilo sta sto kaze dr. Mali? Da mi kaze da je napolju dan morao bih da proverim a ne da nalupeta neke cifre i da to uzmemo zdravo za gotovo. Plus sto ne ume da procita cifre sa vise od 7 nula, "...hiljade miliona milijardi..." a ministar finansija je. Da nisu blizanci donirali Srbiji pare?
Samotepratimo Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Aman ljudi šta je ovo ? LUD ZBUNJEN KO MU OVO DOZVOLJAVA.
Recommended Posts