Lezilebovich Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Imamo li neko pravilo ko piše na kom topiku? Alcatraz ovde, shadows na onom drugom?
Tresko Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Najbolje pasove pred našim golom igračima Junajteda daju Šćekić i Urošević.
twisted Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 1 hour ago, Cash said: Jel ides u Hag naravno 1 hour ago, autsajder said: Pratim i dižem po potrebi oprosti mi ovaj put mrzi me da kačim sliku negde, ali mutni paulaner, hoegarden (smrtno ranjen pre 10 minuta), tamno nikšićko i mali haineken (stradao sa prvim zviždukom)
Redoran Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Mučenog Uroševića pretrčavaju kao da čunj, zapravo i lakše od toga. Prešli su na njega kada je Asano počeo da duplira ćelavog na drugoj strani.
Tresko Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Just now, Redoran said: Mučenog Uroševića pretrčavaju kao da čunj, zapravo i lakše od toga. Prešli su na njega kada je Asano počeo da duplira ćelavog na drugoj strani. Plus je odlično uposlio Martiala kod drugog gola.
Cash Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 4 minutes ago, Lezilebovich said: Imamo li neko pravilo ko piše na kom topiku? Alcatraz ovde, shadows na onom drugom? Onaj topik je bezveze napravljen
SNARC Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Suma da sisa kurac...jebao ga ovaj pas...taman tamo gde ne treba.
J.R. Cash Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Ok smo ka napred, jedino sto nas izdaje zavrsni pas.
twisted Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 ovaj sudija je stvarno govedo, ovo je bio faul nad pavlovićem
Redoran Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Bemliga, kako li smo od čista dva igrača viška na desnoj strani došli do toga da su obojica izvan gol šanse... Nema veze, neka ih Savo na poluvremenu ohrabri da još 45 minuta igraju fudbal i sve OK.
Miljenko Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 I onda on zabije 2 komada i ostane dozivotno u spicu, poput Pavkova kod nas.
reginald Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 6 minutes ago, Tresko said: Plus je odlično uposlio Martiala kod drugog gola. I bio lose pozicioniran kod prvog. prije toga ga je van bisaka zaobisao i centrirao za volej rashforda. jebi ga, takav je kakav je. ne znam dali su zamjene nesto bolje.
Tresko Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 1 minute ago, reginald said: I bio lose pozicioniran kod prvog. prije toga ga je van bisaka zaobisao i centrirao za volej rashforda. jebi ga, takav je kakav je. ne znam dali su zamjene nesto bolje. Ma koje crne zamene, ne postoje. Očigledno da nešto nije u redu sa Brežančićem, čim ga uopšte ne uvodi u igru. A desnog beka i nemamo, pa centarhalf igra desnog beka.
Mark Rothko Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Urošević kod svakog njihovog napada ostaje poslednji u liniji iza Pavlovića i Ostojića i nema pojma šta se dešava oko njega. Boli koliko je Šćekić spor i koliko se pogubio. Kao on je tu nešto da kvari igru, trči okolo bez ikakvog smisla. A i kada slučajno dobije loptu to je veća opasnost po naš gol.
Recommended Posts