mozzer Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: dobar voljni momenat ima mađioničar i na prijateljskoj +1 Magija i na danasnjoj utakmici, kakav gol. Bice privilegija i zadovoljstvo (Zvonko Mihajlovski za gol Milka Djurovskog protiv Slobode iz Tuzle) gledati ga ove sezone u najdrazim bojama Edit: Buzdovan i Ozev ne smeju da igraju ali ja se nadam da je toSavin likavi plan da dokaze i vepru i kubancu da nece ici ovako... i damoraju da dovedu jos 2 igraca, fudbalera... Edited July 13, 2019 by mozzer Link to comment
gone fishing Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 ma sava je pogubljen, preveslali su ga vvv prvo su mu obećali pojačanja do polaska na taru, pa onda do polaska u sloveniju, pa najkasnije do 10 jula, a evo sada na nedelju dana od početka sezone tim nije oformljen status rikija i pavlovića je otvoren sa izgledom da se takvo stanje prenese i u avgust... a ovaj tim je pokazao na pripremama da će se mučiti sa realizacijom i da je odbrana loša kao i u prošloj sezoni, možda veprovi planiraju da ostave rikija do kraja kval. za evropu pa da ga onda prodaju i onda kažu savi kako sada nema vremena da se ispregovara dolazak napadača, te da se strpi do zime a da je do tada dovoljan i mw51 + žirafa Link to comment
Tresko Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 13 hours ago, Goranz said: I kome da ih uvale? Možda kad ona amazonska plemena bez kontakta sa civilizacijom oforme ligu. Pa ne moraju da ih uvale nikome. Bitno je da ih oteraju iz tima, i da im zabrane dolazak na treninge. Link to comment
Tresko Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Izgleda da se posrećilo, pa nećemo morati da gledamo više ni onog mlitavog za ništa Pantića. Link to comment
napadaj Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 On 13.7.2019. at 20:15, Goranz said: I kome da ih uvale? Možda kad ona amazonska plemena bez kontakta sa civilizacijom oforme ligu. Nemoguće je da ne mogu da ih pošalju negde u Crnu Goru, kad se već talimo sa primorskim Srbima oko pola tima. Link to comment
Azdaja Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 22 miliona duga, jer su pronašli SKRIVENE DOKUMENTE. Koga oni zajebavaju, olosi raspali, lopovski Link to comment
gone fishing Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 iskaču kosturi iz ormana koje je tamo sakrila prethodna uprava - ok može se vaditi na takve stvari u prvoj, hajde da kažemo i drugoj godini upravljanja ali oni posle gotovo 5 godina i dalje koriste šnajdera i bureka kao opravdanije svoje, pa to je show, barem da su podneli krivične prijave nego čak ni to jer bi to moglo da bude nezgodno za zeku koji ih drži u foteljama... Link to comment
Tresko Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Bagra smrdljiva. S druge strane, svako koga probaju da kontaktiraju da dodje u Partizan ih mršekne momentalno. Sve što su pokušali da dovedu im je propalo Tako da ako je neko mislio da gore od prošlogodišnjeg tima ne može, ima da vidi svašta ove godine. A naredne će biti još gore. Link to comment
Azdaja Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Ludi Birma zabio za Čuku, iznudio penal, pokazao opasna muda na I've dve tekme. mali je na nivou jednog Radonje kojeg su ovi preko puta zavaljali za opasne pare. Ali nije dobar za ove cirkusante iz uprave. Govna. Link to comment
Ted Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 realno, Radonja je busan kurton sto je praksa i polazala, a oni sto ga platise toliko su ili budale ili je neko pranje kinte u pitanju za Birmancevica ne znam, ali znam da dve tekme protiv nekih poluamatera ne mogu da budu reper. Link to comment
Њујоркер Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Ove su i Andor(ija)nci izbacili. Svaka cast Cuki, ali loptu na zemlju malo, jbga... Link to comment
Kreator Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 https://www.telegraf.rs/sport/navijaci/3082405-protest-navijaca-tokom-skupstine-partizana-grobari-jajima-gadjali-automobile-celnika-kluba-video tako treba. jajare gađajte jajima. stoko lopovska, mrš iz partizana !!! Link to comment
Azdaja Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Očekivao sam ove komentare o poluamaterima, al ne sećam se da smo skoro nekog raskantali 8:0 u dve tekme. A zaista mislim da je Birma odličan I da je trebalo da ostane. Link to comment
Ted Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 (edited) Pa nismo raskantali jel generalno ne igramo sa takvima, odnosno preskocimo uvodno kolo kad manje vise svi oni poispadaju. Da smo igrali, verovatno bi im dali isto toliko ili vise golova a ne bi dizali pompu ako Ivanovic ili Djerlek ili Ozegovic ili sta ti ja znam zabiju par komada. Nije to dokaz nicega. Kazem, moguce je da je narpavljena greska sa Birmom ali je to daleko od izvesnog a ove tekme nisu reper. Edited July 17, 2019 by Ted Link to comment
gone fishing Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 dobro videćemo ga već sledeće nedelje protiv moldea, tada će stvari postati jasnije - nego šta kažete na dovođenje gigića iz mačve, provereno loš napadač - 7 golova na 25 mečeva ekipe koja je jedva izborila opstanak, navodno su juče svinjura i sava sve dogovorili sa kraljom, da on pređe u pfc čim se proda riki... Link to comment
Recommended Posts