Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted

Meh, prva tekma Bordoa na pripremama, a i oni su zavrsili proslu sezonu ko 14. 

Posted (edited)

"Suma grize... gleajte vi to..... voljni momenat 200" Legendarno 

Edit:

"Posebno ovaj Lutovac bi trebalo da se pokaze kao ozbiljno oruzje... mali brzanjac"

Edited by mozzer
Posted

joga bonito

BB22B2FB-4A6A-4495-870D-323CEAC1F1E8.thumb.jpeg.bad70223159b3ee358df4e95702784c7.jpeg

Posted

Moraju pod hitno da oteraju buzdovana, on je beznadežan slučaj. Odmah, večeras da ga pošalju prvo nazad u Beograd da pokupi svoje stvari i da se nosi u pizdu materinu.

Posted
3 minutes ago, Tresko said:

Moraju pod hitno da oteraju buzdovana, on je beznadežan slučaj. Odmah, večeras da ga pošalju prvo nazad u Beograd da pokupi svoje stvari i da se nosi u pizdu materinu.

Negde sam procitao da drugi suboticki lipi Nikolic hoce da se vrati u FK Spartak, pa sto se ne bi dodatno pojacali pravo iz FKP

Posted (edited)
54 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

joga bonito

BB22B2FB-4A6A-4495-870D-323CEAC1F1E8.thumb.jpeg.bad70223159b3ee358df4e95702784c7.jpeg

Odlicna fotka.

Iako je ovo tek prva ozbiljnija pripremna tekma za Sadika, svidja mi se ova caplja™, ima potencijala. Grizao je danas, bas.

@mozzer imas pivo od mene ako se ovo ostvari!

Edited by Њујоркер
Posted

Dobro za Nikolica su provalili i precrtali ga... Ivanovicu pokusavaju da daju jos neku sansu ali mislim da svi u klubu vide... da ulazi sa klupe za neku Koreju na kraju sezone... mali Pavlovic je odlican, Ostoja standardno... Zdjelar je dosta bolji u ovim pripremnim... ako bi doveli jos ta neka 2 igraca (ma dovoljno japanac) zaista bi pocelo da lici na nesto ove sezone...

Posted

Ma Buzdovan je dobar za Koreju, ali za minsko polje u demilitarizovanoj zoni da trči tamo-vamo.

Posted

zapravo je Nikolić, sveukupno gledano, ostavio bolji utisak ako se porede učinci njega i Ivanovića. što ne utiče na činjenicu da ni jednog ni drugog nismo trebali da dovodimo.

Posted

Eh, da: Uz buzdovana treba poslati odmah u pizdu materinu i Oževola.

Posted
14 hours ago, Ted said:

zapravo je Nikolić, sveukupno gledano, ostavio bolji utisak ako se porede učinci njega i Ivanovića. što ne utiče na činjenicu da ni jednog ni drugog nismo trebali da dovodimo.

Isti utisak. 

Prioritet do kraja prelaznog roka mora da bude da se oteraju #51 i Ivanović, gde god.

Posted

tandem SuSa u najavi :fantom:

Posted
1 hour ago, El Patron said:

Suma kao nekad Babovic

ne preteruj

:fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...