theanswer Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 Meh, prva tekma Bordoa na pripremama, a i oni su zavrsili proslu sezonu ko 14.
mozzer Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 (edited) "Suma grize... gleajte vi to..... voljni momenat 200" Legendarno Edit: "Posebno ovaj Lutovac bi trebalo da se pokaze kao ozbiljno oruzje... mali brzanjac" Edited July 10, 2019 by mozzer
Tresko Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 Moraju pod hitno da oteraju buzdovana, on je beznadežan slučaj. Odmah, večeras da ga pošalju prvo nazad u Beograd da pokupi svoje stvari i da se nosi u pizdu materinu.
mozzer Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 3 minutes ago, Tresko said: Moraju pod hitno da oteraju buzdovana, on je beznadežan slučaj. Odmah, večeras da ga pošalju prvo nazad u Beograd da pokupi svoje stvari i da se nosi u pizdu materinu. Negde sam procitao da drugi suboticki lipi Nikolic hoce da se vrati u FK Spartak, pa sto se ne bi dodatno pojacali pravo iz FKP
Њујоркер Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 (edited) 54 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: joga bonito Odlicna fotka. Iako je ovo tek prva ozbiljnija pripremna tekma za Sadika, svidja mi se ova caplja™, ima potencijala. Grizao je danas, bas. @mozzer imas pivo od mene ako se ovo ostvari! Edited July 10, 2019 by Њујоркер
mozzer Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 Dobro za Nikolica su provalili i precrtali ga... Ivanovicu pokusavaju da daju jos neku sansu ali mislim da svi u klubu vide... da ulazi sa klupe za neku Koreju na kraju sezone... mali Pavlovic je odlican, Ostoja standardno... Zdjelar je dosta bolji u ovim pripremnim... ako bi doveli jos ta neka 2 igraca (ma dovoljno japanac) zaista bi pocelo da lici na nesto ove sezone...
Tresko Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 Ma Buzdovan je dobar za Koreju, ali za minsko polje u demilitarizovanoj zoni da trči tamo-vamo.
Ted Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 zapravo je Nikolić, sveukupno gledano, ostavio bolji utisak ako se porede učinci njega i Ivanovića. što ne utiče na činjenicu da ni jednog ni drugog nismo trebali da dovodimo.
Tresko Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Eh, da: Uz buzdovana treba poslati odmah u pizdu materinu i Oževola.
kokota Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 14 hours ago, Ted said: zapravo je Nikolić, sveukupno gledano, ostavio bolji utisak ako se porede učinci njega i Ivanovića. što ne utiče na činjenicu da ni jednog ni drugog nismo trebali da dovodimo. Isti utisak. Prioritet do kraja prelaznog roka mora da bude da se oteraju #51 i Ivanović, gde god.
kud u maglu Simoviću Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 1 hour ago, El Patron said: Suma kao nekad Babovic ne preteruj
gone fishing Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 dobar text, osvrt savinih asistenata na trenutni sastav, tj oslabljenja došla u ovom prelaznom roku Prve ocene novajlija iz ugla Partizanove struke: Dinga pravi od zime, Pešukić kao Ćirković, Sadik brži od Tavambe - interesantno je da nigerijska žirafa nije planirana da bude startni špic, dakle čeka se prodaja rikija da bi se doveo neki kršteni napadač
Recommended Posts