Ted Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 ma zajebite to.....idemo po tri boda sada, korak po korak i stizemo tamo gde smo krenuli napred Partizan!!!!
Tresko Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Nego, jel sam ja dobro video ili je opet na klupi Buzdovančina?
*edited by mod Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Jes..a Savo je veverica pa je pomislio da moze biti sampion u konkurenciji ekipe koju je razbio u direktnom duelu. Ima Ok poziciju, ocekivanja bez sa lepom igrom u Evropi..sta ces bolje.Oni gubiti neće dok ne bude osigurana titula. Mi svakako da ćemo prosuti još bodova do kraja.Jedino što će nakon ovakvih silnih pobeda opet da se čude kako to da baš u derbiju imaju loš dan i ne šutnu u gol... Sent from my H3213 using Tapatalk
SNARC Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 1 minute ago, *edited by mod said: Oni gubiti neće dok ne bude osigurana titula. Mi svakako da ćemo prosuti još bodova do kraja. Jedino što će nakon ovakvih silnih pobeda opet da se čude kako to da baš u derbiju imaju loš dan i ne šutnu u gol... Sent from my H3213 using Tapatalk Nece gubiti ni bod..a ne tekmu. Ali..koga zabole qrac, neka je ljudima lepo 😃 Ima neceg lepog u tome da je klub za koji navijas disident.
Tresko Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Tošićevi slobodni udarci i korneri iz kojih ne može da dobaci ni do šesnaesterca...........
Ted Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 opustite se ljudi, nije vredno trosenja vremena i zivaca....btw. da se nismo izglupirali protiv TSC, a za to smo sami krivi, i sad bi bili prvi.....naravno ako danas osvojimo sva tri
Ted Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 vreme je da se uozbiljimo i postignemo tri, cetiri zgoditka
elementary Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Ovo je bio sad čist penal za razliku od onog malopre.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
MocaVukotic Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 2 minutes ago, Ted said: pa sta je sad, jel bio penal il nije Bio, mozda i jos jedan nesviran
SNARC Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Iskreno..svirao bih oba. Kod prvog je bilo kontakta. Neocekivano za mene, dosta utice na ekipu sve ovo sto se desava. Treba neko da im objasni kako stvari stoje.
Recommended Posts