Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted

teške noge i nikad teže pripreme su učinile svoje, imamo još 2 nedelje do početka sezone, trener je zadovoljan, posebno sumom za koga zna da može još bolje :lolol:

Posted

Saponjic ode u Atletiko. Moram da priznam da sam iznenadjen, vise mi je vuklo da ce da bude povratnik.

Posted

Shvatio je da nema šta da traži pored neprikosnovenog Ožegovića.

Posted

Kladioničarski portal kaže da nam dolazi Carlos Eduardo, bivši reprezentativac Brazila, igrao za Hofenhajm, Rubin i brazilske klubove. Poslednjih par godina skupio dvadesetak utakmica jer je uglavnom povređen, ne igra od novembra.

Ako smo za joga bonito, onda bolje brat Leonardo.

Posted

Kakva je macka bio Karlos u hofenhajmu... sad ga dovode verovatno da ima tosic s kim da bleji na terapijama

Posted

Za par godina ce ceo tim imati takav CV.....povredjen i nije dugo igrao pre dolaska i zalecen i malo igrao, pri odlasku

Posted

Nasi sportski prijatelji iz Pireja su nam ponovo izasli  u susret. Odveli su popularnog Svetu krivca za cirka 50% primljenih golova prosle sezone i obecali vazuri pare i procente

Posted

lik je rodjen za mali fudbal

kapiram da bi tamo bio zvezda

ne znam zasto gubi vreme po livadama

Posted
5 hours ago, gone fishing said:

ima u zr jedan žongler, Slive se zove, često žonglira ispred bivše robne kuće, išao je tako po slavama sela i uveseljavao masu, na izmaku je života nažalost, mogao bi suma da ga zameni

Posted
16 hours ago, ZokiAsov said:

Nasi sportski prijatelji iz Pireja su nam ponovo izasli  u susret. Odveli su popularnog Svetu krivca za cirka 50% primljenih golova prosle sezone i obecali vazuri pare i procente

+1

Red je na mangu, tj japanca

Posted

Japanac je ozbiljan igrač.

Posted
Just now, Milošica said:

Japanac je ozbiljan igrač.

To i kazem. Zato i nece doci kod nas... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...