Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted

Izgleda da će pored Vučele najebati i Vepar.

Kako nezvanično saznajemo, Vazura je u dogovoru sa navijačima sa južne tribine pred 161. derbi organizovao pravljenje koreografije u Sportskom centru Teleoptik gde je nastala čitava ideja o vređanju predsednika FSS i državnog vrha.

Tokom drugog poluvremena utakmice u Humskoj sudija Srđan Jovanović prekinuo je meč kada je na jugu osvanuo transparent "Kokeza pi*ko je*emo ti sve" zbog čega je pokrenut krivničan postupak protiv Partizana, a uskoro treba očekivati i kaznu za crno-bele.

Da ako nas ne ugase kao KK onomad.

Posted (edited)

Au, ala skviče jebote.:laugh: Samo još da stvarni vodja njihov zakaže kzn i da i on zapreti.:D Našli se Vučelić i Gmazura u nebranom groždju.

Ćelavi je zajeban igrač izgleda, em je opalio dandaru onom govnetu, em je pridavio i onog mamlaza bezobraznog.

Interesuje me kakav će to biti krivičan™ postupak protiv Partizana kao pravnog lica.:D

Edited by Tresko
Posted
12 minutes ago, ToniAdams said:

muva te kasir jebacu

kasir je ganci

i da mi pooonuuudeeee

Posted

Jebeni Vazura ne bi umeo da organizuje prelazak ulice a ne koreografiju..pa jos protivu drzavnog vrha i Kokeze. 

No, zalicu ga juce predvece. Nama ce verovatno dozvoliti samo klince na tribinama do proleca..sto bi bila najbolja kazna ikad :)

Posted
14 minutes ago, Tresko said:

Au, ala skviče jebote.:laugh: Samo još da stvarni vodja njihov zakaže kzn i da i on zapreti.:D Našli se Vučelić i Gmazura u nebranom groždju.

Ćelavi je zajeban igrač izgleda, em je opalio dandaru onom govnetu, em je pridavio i onog mamlaza bezobraznog.

Interesuje me kakav će to biti krivičan™ postupak protiv Partizana kao pravnog lica.:D

sve u skladu sa ocekivanjima.

ne postoji derbi koji su izgubili, a da nisu pokradeni. ponizis ih na njihovom stadionu 3:1, oni kmece kako je leo morao dobiti crveni.

juce ne sutnu u okvir gola, sudija partizanovac i ostetio ih za gol.

ali pobjeda je kad se zgrazavaju na vrijedjanje kokeze, a dr terzic ga 2017. raskrinkao kao grobara najzasluznijeg za titulu fkp te sezone.😆, prozivajuci ga na dnevnom nivou kao lopova koji mora biti smijenjen jer namjesta titule partizanu.

Posted
22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kasir je ganci

i da mi pooonuuudeeee

Bravo brate

Posted

i koji kurac je uopste predsjednik saveza, pa da se ne smije vrijedjati. dok je tole bio predsjednik nicim drugim se nisu ni bavili nego njim i savezom.

ljudi ladno sa svojim filijalama nisu htjeli da pocnu meceve u zakazanim terminima, nego kasne 5 minuta u cuvenoj akciji "5 minuta za spas srpskog fudbala"😂

Posted

jel sam vam ja pričo da me radiša jednom banovao jer sam implicirao u nekoj sprdnji da je 1 arsenal mali klub? true story!

a sad nastavite da ga šiljite na fizičko obračunavanje sa sporckim rivalima :fantom:

Posted
5 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

jel sam vam ja pričo da me radiša jednom banovao jer sam implicirao da šiljim na njega zato što se fizički obračunava sa sporckim rivalima? true story!

a sad nastavite da se sprdate da je 1 Arsenal mali klub :fantom:

Hvala što si to podelio, nekom će sigurno značiti.

Posted

Opšte ludilo. Mi vređamo kokezu kao da se on nešto pita i uređuje, cigani se vređaju kao da im je iz oka ispao a ne da je na terzinoj shit listi.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted

Ćelavi toliko živi za fajt da je u roku od četiri dana prvo zamalo nabo pesnajom svog saigrača na terenu a onda je podelio duplu vaspitnu ljutom rivalu. Ne dao dobri Allah da mu padne klapna na nekoj utakmici, trebaće pola Urgentnog centra da zbrine sve ranjene.

Posted
5 minutes ago, ToniAdams said:

Free for ruxin!

nema zemlje za fudbalske stručnjake na ppp-u :dry:

Posted

Ali ovo njohivo skvicanje...

Masterkard.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...