kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 bivši pr pfc, a sadašnji borjanov supružnik zli jezici bi rekli i tunbina ljubavnica
Ted Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 47 minutes ago, napadaj said: Zajebani su ti talasi u bazenima slika se postavi kao sakriveni sadrzaj i iznad se napise uznemirujuci sadržaj
April Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 (edited) bio sam sa najlepšom devojkom na svetu. valjda je to dovoljno. @Ted: E, tako se to radi Edited September 23, 2019 by April
Ted Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Pankov izgleda kao da je sreo Fredija i Dzejsona u mracnom sokaku
Mark Rothko Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: sve ukazuje da su primili poziv od šefatm sinoć oko 19:55, letele su stolice, kvake su stradale miloje odbio da izađe na kzn, danas tvorzan naširoko o svemu što ga muči radio je krizni pr 100km/h Počelo je od Terzana, Pink, RTS, sada ide DJV, onda njegov bilten Vlade Republike Srbije Najebali smo ga, ali vredi biti protiv ovakvih govana.
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 3 minutes ago, Mark Rothko said: Najebali smo ga, ali vredi biti protiv ovakvih govana. +1
SNARC Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 8 minutes ago, Mark Rothko said: Počelo je od Terzana, Pink, RTS, sada ide DJV, onda njegov bilten Vlade Republike Srbije Najebali smo ga, ali vredi biti protiv ovakvih govana. Vredi biti kontra onih iznad nabrojanih..a najebace Vucela, crkodabogda. Titulu ce svakako da upakuju njima, nase je da se malko radujemo ovome i ceznjivo iscekujemo sledece susrete .
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 posle djv da čujem još onog iz stelegrafa i vučela mi postaje omiljeni lik danas u idei kasir(cigan) kuka nad sudbom kletom, naročito se ostrvio na sumu. posle mi priča, čak je i izašao iz radnje da mi pokaže gde živi i gde parkira kola komšija
Recommended Posts