Jump to content

FK Partizan 2019/2020

Featured Replies

Suma i Natho bi potencijalno mogli da budu dobitna kombinacija. Madjija ima smisla samo ako primi loptu na 30ak metara od protivnickog gola, ne moze da je iznosi sa pola terena, izdrzi duel i  odbrani  bog zna sta. Ali cini mi se da  Savo ima puno poverenje u bedem Scekic-Zdjelar i da ce vrlo tesko nekog od njih dvojice, u ovom slucaju Scekaru klupirati.

• Replies 6.8k
  • Views 477.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mark Rothko
    Mark Rothko

Gledali smo ove sezone u nekim utakmicama fudbal kakav nismo videli godinama - one akcije protiv Malatije, vez po terenu kada smo Mančester nabili u kazneni ili rapsodiju u većem delu obe utakmice pro

• Pažnja! Uznemirujuć sadržaj!    

• Aj neka bude da sam ja kontras, ali meni ovo nikako ne moze da bude vrlo dobra ili dobra sezona.    Da pocnemo od Evrope, ulazak u grupe je svakako plus, Malatija i Molde nisu bili naivni pr

Posted Images

Zna li se kakvo je stanje Nathove povrede? To je sad strašno bitno......

7 minutes ago, Tresko said:

Zna li se kakvo je stanje Nathove povrede? To je sad strašno bitno......

povredio je skočni zglob, al ništa strašno

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

povredio je skočni zglob, al ništa strašno

E to je dobro.

Nego tek danas vidim kakvu je Ćelavi opalio taškaru onom džiberu Borjanu kad je pokušavao da se nešto kurči prema Sumi.:laugh:

13 minutes ago, Tresko said:

E to je dobro.

Nego tek danas vidim kakvu je Ćelavi opalio taškaru onom džiberu Borjanu kad je pokušavao da se nešto kurči prema Sumi.:laugh:

Možda grešim, učinilo mi se da je to bio Zdjelar.

Svejedno, onom će uvo zvoniti još 3 dana.

kaze terza da je sudija partizanovac.

kao sto je nekad tvrdio za sirokog...

Jeste ovaj bio partizanovac. Onaj sto je njima sudio prosle nedelje je geometar. 

45 minutes ago, Tresko said:

E to je dobro.

De ima da se to vidi?

Kad je sudio 2:6 protivu ofke bio mu je dobar

13 minutes ago, ToniAdams said:

De ima da se to vidi?

Na nekom od onih videa gde se vidi i posle gola šta se dešavalo. Fasovao je taškaru samo takvu.:laugh:

Ako neko naleti nek pliz okači. Kako mi drago. Nisam znao da je tolika džiberčina.

27 minutes ago, BWA said:

kaze terza da je sudija partizanovac.

kao sto je nekad tvrdio za sirokog...

Terza skrenuo Suma.

1 minute ago, ToniAdams said:

Ako neko naleti nek pliz okači. Kako mi drago. Nisam znao da je tolika džiberčina.

Živ bio!

Nasrtao je ljakse i na rikarda krajnje vreme je bilo da ga neko smiri

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout