James Marshall Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Da, Musa. To je baš WTF momenat, čak i sa ovom upravom.
Goranz Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Čovek je osetio i draž derbija a vi drvlje i kamenje na njega.
Goranz Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 52 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: što zakarić? nije delovao loše prošle sezone izgleda savo ima neku viziju Naravno, ovaj pravednik mu se dovoljno puta ukazao u poslednjih par nedelja da bi mogao da zanemari takav znak.
ZokiAsov Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Musa je neka kombina ludog ilieva s norveskom, djerlek je bio nevidljiv kad god je dobio sansu plus ima gradju ne previse krupnog djaka prvaka. Zakaric je i imao par solidnih nastupa ali to je otprilike dovoljno za klupu da udje u drugom da unese zivinu
ZokiAsov Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Nije mu rajo menadzer Savo zeli odbranu iskljucivo sastavljenu od domacih grla, jer planira da manevar i napad popuni seksi strancima
April Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 2 hours ago, mozzer said: Ovo je za mene odlicno. Bukvalno SVI igraci koje bih i ja precrtao. Novi PLus za Savu. Posebno Bravo za Subotickog golgetera. Cekaj, fali i Ivanovic na spisku Druže, ja stvarno ne znam koji su to trebali da ostanu. Mogli su na ecipecipec da im raskidaju ugovore, bez šanse da pogreše. Eto, ja bih ostavio ćelavog MIletića i Stojketa. Možda i ona dva klinca, Lazara i Zlatana. Ovo sve ostalo u Rad i Voždovac.
Tresko Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Ako ne oteraju buzdovana, kao da nisu ništa uradili. Mogu I over sve da ostave.
Goranz Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Nema razloga za brigu. naći ćemo dostojne zamene u našoj ligi.
Azdaja Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Velika je Jugoslavija, na ovim prostorima rastu talenti kao pečurke. Srećom nema mnogo plaže pa smo sve manje evropski brazilci. E ipak vodi djevreka na pripreme
twisted Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 5 hours ago, El Patron said: PRVI FILTER BEZ MILOSTI Neki od igrača koji ne putuju na Zlatibor su u protekloj sezoni ili bili nosioci igre ili, pak, standardni prvotimci, dok pojedini nisu ni dobili priliku da pokažu šta znaju, a angažovani su tek pre nekoliko meseci kao pojačanja. To praktično znači da je Milošević sa svojim stručnim štabom započeo veliku rekonstrukciju tima, a prve “žrtve” pravljenja novog tima su: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletića, Slobodan Urošević, Mark Valijente, Nemanja Nikolić, Armin Đerlek, Goran Zakarić, Dejan Georgijević, Musa Ndžaji i Radivoj Bosić. Ako se znalo da struka više ne računa na Marka Valijentea, o čemu je Telegraf već i pisao, te Georgijevića, Miletića, Vulićevića, Uroševića (...), veliko iznenađenja svakako predstavlja izostavljanje Gorana Zakarića i Nemanje Nikolića, koji su u protekloj sezoni bili uglavnom standardni u prvom timu. stvarno iznenađenje zakarić. ulazio u šanse, bio standardan... ne kažem da sam ga gotivio, ali videla se uloga u timu
mozzer Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 (edited) 19 minutes ago, Azdaja said: Velika je Jugoslavija, na ovim prostorima rastu talenti kao pečurke. Srećom nema mnogo plaže pa smo sve manje evropski brazilci. E ipak vodi djevreka na pripreme I Musu! Hahahahahahhaha Comedia del Arte... Neka pocne! Edit: Veprich najavio dolazak dvastranca do Utorka Edited June 20, 2019 by mozzer
Mark Rothko Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Kilmarnok igra na veštačkoj travi, čista plastika, ispovređivali se mnogi tamo. Valjda to ovi iz kluba znaju.
gone fishing Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 pa sava je u komentaru žreba, gde je priznao da njemu tu ništa nije jasno i to nam je menađer, izneo nadu da stranci kom 2 dolaze do polaska na zlatibor tj najkasnije sutra, avaj kako od toga nema ništa logično je da povede đevreka i musu kako bi imao dovoljno igrača na treningu a i ostoja ima ugovor do 30 lol
Recommended Posts