Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2019/2020

MayDay

Recommended Posts

Posted

sklapa se ozbiljan tim, sa dobrim šansama da izbori opstanak u ligi :happy:

Posted

Ovo jesu pojacanja kad se uporede sa Urosevicem, Ivanovicem, Nikolicem... sto nije velika uteha. Jurimo nekog cileanca a summa summarum definitivno dobija sansu :)

Posted

Gde bre dobija šansu? U fabrici swislion ili soko štark na traci? Tamo se još nije oprobao a verujem da će biti sjajan. Nizak, ruke bliže samoj traci tako da je efikasnost već na vidiku.

Šansu u fudbalu je već dovoljno dobijao, i kod nas i kod izraelaca. Jedino nekome ponovo da ga uvalimo na pola godine, ko ne zna za njega.

Posted

Božinov je dostupan... a verovatno se ni Đurđić nije odrekao ambicije da pogodi okvir gola u našem dresu.

Posted

Mislim da je i Mire zavrsio epizodu u Legiji zasto da ne

Posted

Damir Čakar još može da ustane sa klupe i došeta do aut-linije... a ne bih potcenjivao ni voljni momenat Igora Taševskog.

Posted

Rešili smo pozicije centarhalfa, pukovnika i desnog beka...

PDV20281-01-min.JPG

Posted

Novo ozbiljno pojacanje na pomolu!

Basaksehir odvodi Pantica (lova Celziju)... samo da transfer ne propadne u poslednjem trenutku... jos Vanja Marinkovicu u Oliju i da krenemo sa pracenjem :)

Posted

Nemoj ovakve šale na ovu vrućinu, molim te. :sad:

Posted

6.jula igramo u Stozicama prijateljsku protiv Olimpije. Pre utakmice bice ispred stadiona turnir u malom fudbalu. Moglo bi dobru ppp ekipu da napravimo. Zoki Asov, Kums, Black George, Ted i na golu May Day. Klupa: Vukotic, Mozzer, Bradilko, Goranz, Gone Fishing. Ja bi bio coach i pravio bi hokejaske izmene :D. Glatko bi uzeli turnir i osvojili 400Eu :fantom:

Posted

mrtva trka da li bi tu bilo vise loseg fudbala ili loseg humora.

Posted
33 minutes ago, Cash said:

6.jula igramo u Stozicama prijateljsku protiv Olimpije. Pre utakmice bice ispred stadiona turnir u malom fudbalu. Moglo bi dobru ppp ekipu da napravimo. Zoki Asov, Kums, Black George, Ted i na golu May Day. Klupa: Vukotic, Mozzer, Bradilko, Goranz, Gone Fishing. Ja bi bio coach i pravio bi hokejaske izmene :D. Glatko bi uzeli turnir i osvojili 400Eu :fantom:

Vidi se da si kalibar za trenera, menadžerski igrači u prvoj postavi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...