mlatko Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 meni na tom ogledalu ne fali mnogo do tonepa kad se gledas izdaleka, nije to to(na)Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
slepa živana Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 On 17.2.2020. at 11:11, gospa buba said: kvalitet je ne znam izgled je njemachka 1984 sent from bubamoto meni se sviđa reklama za taj njihov veš... neka nesavršena cura se skiđa, ima puno slojeva u raznim bojama gaće i majice 12 hours ago, Braća Strugacki said: meni na tom ogledalu ne fali mnogo do tone pa to je toaletno, ne gleda se u njega ceo čovek
gospa buba Posted February 18, 2020 Author Posted February 18, 2020 ne moze da stane ceo chovek. al ko misli da ima upechatljive pore da ne prilazi [emoji38]ol: sent from bubamoto
gone fishing Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 9 minutes ago, slepa živana said: meni se sviđa reklama za taj njihov veš... neka nesavršena cura se skiđa, ima puno slojeva u raznim bojama gaće i majice pa to je toaletno, ne gleda se u njega ceo čovek za celu figuru najbolja su ogledala u matijeviću, skidaju 10-15 kg lagano
duda Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 (edited) pa ne kaže čovek da se ogled'o verovatno je samo pomnožio sa 7 i ok @Braća Strugacki shvatili smo da si lepo preko stotke ed. bem ti autokorekt Edited February 18, 2020 by dùda
ivy Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 vidjen avokado u mrezici danas a grcka feta od 200g je mnjeh...meni je bolja Premia
Mil@n Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Ja u Inđiji uzeo neku šrafilicu/bušilicu za 3600, parkside, kažu ljudi da je za te pare vrhstra™.
Jumanji Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Avokadoo u mrezici [emoji173] Ima li u Lidlu lisnato testo, zna li neko, da se ne cimam i do Maksija?
hansolo Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Otvaranja linde 12. marta jedan ćošak od mog posla (jej, doručak iz pekare) i tri ćoška od kuće ...(usput sa posla). Pridružujem se ekipi sa komentarima uskoro. n
Frank Pembleton Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Otvaranja linde 12. marta jedan ćošak od mog posla (jej, doručak iz pekare) i tri ćoška od kuće ...(usput sa posla). Pridružujem se ekipi sa komentarima uskoro. nMeni da je tako blizu, imao bih stopedeset kila samo zbog pekare! ... Shiit has hit the fan...
hansolo Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 Svima je blizu jer su napravili potpuno skandaloznu mutljavinu sa lokacijom sa lokalnom samoupravom i kupili lokaciju velike autobuske stanice u sred centra grada tako što je verovatno neko maznuo dobru lovu za to da se izglasa u Skupštini promena namene zemljišta (po GUPu) i to na Skupštini koja je sazvana skoro za vreme novogodišnjih praznika (katolički Božić) naprečac. Sad grad više nema redovnu autobusku stanicu i ima haos od saobraćaja u centru ali ... kontaju da svi koji zbog toga pizde kad počne pekara da radi će usta da zapuše krofnama ... ali to je sad gotovo, valja se doručkovati
gospa buba Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 Meni da je tako blizu, imao bih stopedeset kila samo zbog pekare! ... Shiit has hit the fan... meni nema konfiguracije da mi je igde blizu. a usput mi je ako reshim, ali nikad ne reshim.sent from bubamoto
Jumanji Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 ima,odlicnoEe sada mi kazes kada sam se cimala prvo do Maksija -.-Ma pretpostavljala sam, znam da imaju one smrznute proizvode od lisnatog, no za svaki slucaj.Avokado u mrezici i sljive u cokoladi (ma meru) [emoji7]
Jumanji Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Od cervrtka dani Italije@Tvrdica i suseni paradajz 179,99/100g
Recommended Posts