gospa buba Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 kvalitet je ne znam izgled je njemachka 1984 sent from bubamoto
renne Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 bila kod linde, imala vremena, surfovala proizvoljno, kupila bolan svega da li mi se chini da ima manje stvari nego ranije, ili je takav djir zemunske linde kod svedoka? rene? veca raskosh mi je u secanju. gladne ochi ili shtagod [emoji38]ol:Sve uobičajenoDanas kupili dva pleKa, da ne moram da ribam one stareImaju ekstra posude od livenog gvožđa za kuvanje, 3k i 4k, poklopac ne moš podići od mase
gospa buba Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 ja to nishta nisam videla, ko zna gde sam gledala...sent from bubamoto
Frile Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 misim da je ta posuda od livenog gvožđa od neke ranije rasprodaje, ponegde se nije prodala pa je još ima
magnolia Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 8 hours ago, villiem said: kakva je garderoba inace, jel za zaobici kao kvalitet, kao nesto kupis napammet i nosis Gaće odlične
mlatko Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 kvalitet je ne znam izgled je njemachka 1984 sent from bubamotoNemacka 1984 je odlicno, bar sto se tice kvaliteta. a za izgled ko ga šiša...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
gospa buba Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 vec idem dovoljno kojekakva, ne treba me izazivati sent from bubamoto
djeneralche Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 1 hour ago, magnolia said: Gaće odlične Gace su vrhunske, barem ova serija, ne bi me cudilo da padne kvalitet vremenom. Inace Lidl je samo ogolio ono sto je tako ocigledno, da ono sto se prodaje ovde je obicna cigla za mnogo vece pare nego sto sve to vredi, pocevsi od odece do prehrambene industrije. U Srbiji je najbolje biti tajkun trenutno, radna snaga brutalno potplacena, cene za taj kvalitet i to bez ozbilje konkurencije medju vecim u Evropi.
renne Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 @nezvanova imaš tonu nekih vege, vegan kobasica u lindi sećam se da si me onomad pitala za merkator, pa da javim
nezvanova Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Hvala Rene, taman cu ovih dana otici u pazar...
gospa buba Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 [mention=255]nezvanova[/mention] imaš tonu nekih vege, vegan kobasica u lindi sećam se da si me onomad pitala za merkator, pa da javima meni ne kazesh za vege lindu nego idem ko neuka tamo sent from bubamoto
duda Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 (edited) bila i ja danas u lindi. uzela toaletno ogledalo i to nisam mogla da se odlučim koje ću pa uzela oba. 7x i 5x uvećavaju . 500 dindži, odlična. ed. al kad sam se videla 7x uveličana, leleee Edited February 17, 2020 by dùda
gospa buba Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 bila i ja danas u lindi. uzela toaletno ogledalo i to nisam mogla da se odlučim koje ću pa uzela oba. 7x i 5x uvećavaju . 500 dindži, odlična. ed. al kad sam se videla 7x uveličana, leleee ima keva. nisam tolko strashna na 7x koliko sam mislila sent from bubamoto
Sestre Bronte Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 meni na tom ogledalu ne fali mnogo do tone
Recommended Posts