August 31, 20195 yr sto su im zgodni ovi cureci girosi upakovani spremno za cezar i dr salatu, usteda vremena i truda + mix salata pakovanje - tu matovilac, rukola i bebi spanat Edited August 31, 20195 yr by InvisibleLight
September 6, 20195 yr Prosle nedelje, kada su bili dani Grcke, uzela ove kikiriki plocice, ima ih i danas, sa vrlo malo secera, odnosno sa medom su [emoji4] ma savrsene. Sada su inace dani Orjenta.
September 6, 20195 yr Ja se zajbao i otišao juče ujtru po pecivo, jer mi bilo uz put... Tuča, gužva, tuga u očima prisutnih, nervoza... Nikad više četvrtkom u Lidl...
September 6, 20195 yr Lidl u Ns i na Nbg...to je vazda kao da je rahmetli Momo Bulatovic upravo objavio stanje neposredne ratne opasnosti. Objekti Lidla u provinciji su esencija prefinjenosti i kulture kupovanja u odnosu na vece varosi serbske.
September 6, 20195 yr pa kad ima jedan lidl u Novom sadu a isto po jedan u Sapcu/Indjiji/Zrenjaninu..... koliki je NS a koliki su oni.. ne bude guzva mozda sredom popodne oko 18-19h.. Edited September 6, 20195 yr by ivy
September 6, 20195 yr Sad cemo dobiti drugi, suštinski u istom naselju u kom je i prvi... Ovaj prvi je izmedju Novog Naselja i Detelinare, a ovaj drugi izmedju Detelinare i Ž Stanice... Na stranu što su uspeli da sa izgradnjom drugog naprave opšti kolaps za pola grada u jutarnjem špicu, jer su zatvorili jednu od glavnih ulica, pa prelili taj sav saobraćaj na naredne 2 raskrsnice, na kojima he pakao svakako... I tako, evo već 2 nedelje...
September 10, 20195 yr Halumni iz Lidla sasvim dobar za tiganjsko grilovanje. (kap mulja + malo origana)
September 10, 20195 yr 1 hour ago, Tvrdica said: кад се отвара објекат на тошином бунару, зна ли неко? ja sam čuo 26.6.
September 10, 20195 yr 39 minutes ago, renne said: ja sam čuo 26.6. Juna? Bilbordi kažu 19.9. Edited September 10, 20195 yr by mraki