August 12, 20195 yr On 10.8.2019. at 20:50, darling said: ta lidlova robna marka paste zauzela predzadnje mesto na testiranju na glifosate i mikotoksine ove godine. vise ima samo u tri mlina eurospina. Talijanska zavist
August 14, 20195 yr Da li je slucajno neko video kako aparat sa slike izgleda uzivo. Jednostavno da bi radilo to mora da bude tesko i masivno a cena mi nesto ne deluje obecavajuce ...
August 14, 20195 yr pa jebemu, piše "stalak od livenog gvožđa", mora biti težak... ed: Das Gerät hat durch sein Gewicht von 6,4 Kilogramm einen sicheren Stand Edited August 14, 20195 yr by aram nađoh
August 14, 20195 yr ma meni je u glavi ono cudo sto koriste u turskoj po ulicama za cedjenje pomorandzi koje deluje kao bas masivan aparat ( btw mislim da ta verzija moze da cedi i nar) pogledacu uzivo pa ako deluje stabilno eto soka za ubuduce...
August 14, 20195 yr cena toga je po kupujemprodajem i slicnim sajtovima bila oko 100e. ovo je zaista odlicna cena, ali i ja cu ga prvo pogledati pa pazariti (kao, bas cu i znati jel ok ili nije ) https://www.kupujemprodajem.com/Ugostiteljstvo-Oprema/Barska-oprema/Presa-rucna-cediljka-za-citruse-limun-nar-djus-orange-juice-76339128-oglas.htm?filter_id=237640269 evo, i tamo smanjili cenu, ali je ipak duplo veca nego ovde Edited August 14, 20195 yr by nezvanova
August 14, 20195 yr I mene ta sprava bas privukla, ako je ima jos uvek. U jednom kaficu sam videla davno, nije mnogo velika, al bas dobar posao radila.
August 15, 20195 yr Кажу да се отвара нова Линда на Новом Београду, негде иза павиљона према Земуну. Ојха
August 15, 20195 yr A onda i onaj u 61-om bloku kod "kružnog toka" u Vovođanskoj...Baš su ih naređali... ... Shiit has hit the fan...
August 15, 20195 yr Author shta je jw? gde je to? nashla. videla. isti mi djavo, drzacu se blokica. sent from bubamoto
August 15, 20195 yr 19 hours ago, nezvanova said: cena toga je po kupujemprodajem i slicnim sajtovima bila oko 100e. ovo je zaista odlicna cena, ali i ja cu ga prvo pogledati pa pazariti (kao, bas cu i znati jel ok ili nije ) https://www.kupujemprodajem.com/Ugostiteljstvo-Oprema/Barska-oprema/Presa-rucna-cediljka-za-citruse-limun-nar-djus-orange-juice-76339128-oglas.htm?filter_id=237640269 evo, i tamo smanjili cenu, ali je ipak duplo veca nego ovde u blokovskom lidlu nema vise u ponudi :( doduse tamo pola stvari u startu nema...