Jump to content

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

Featured Replies

On 10.8.2019. at 20:50, darling said:

ta lidlova robna marka paste zauzela predzadnje mesto na testiranju na glifosate i mikotoksine ove godine. vise ima samo u tri mlina eurospina.

Talijanska zavist :fantom:

Da li je slucajno neko video kako aparat sa slike izgleda uzivo.

Jednostavno da bi radilo to mora da bude tesko i masivno a cena mi nesto ne deluje obecavajuce ...

image.png

pa jebemu, piše "stalak od livenog gvožđa", mora biti težak...

ed: Das Gerät hat durch sein Gewicht von 6,4 Kilogramm einen sicheren Stand

Edited by aram
nađoh

Šta nije u redu sa cenom?

Mislim, kolko bi trebalo da košta?

ma meni je u glavi ono cudo sto koriste u turskoj po ulicama za cedjenje pomorandzi koje deluje kao bas masivan aparat ( btw mislim da ta verzija moze da cedi i nar)

pogledacu uzivo pa ako deluje stabilno eto soka za ubuduce...

cena toga je po kupujemprodajem i slicnim sajtovima bila oko 100e. ovo je zaista odlicna cena, ali i ja cu ga prvo pogledati pa pazariti (kao, bas cu i znati jel ok ili nije :D)

https://www.kupujemprodajem.com/Ugostiteljstvo-Oprema/Barska-oprema/Presa-rucna-cediljka-za-citruse-limun-nar-djus-orange-juice-76339128-oglas.htm?filter_id=237640269

evo, i tamo smanjili cenu, ali je ipak duplo veca nego ovde

Edited by nezvanova

I mene ta sprava bas privukla, ako je ima jos uvek. U jednom kaficu sam videla davno, nije mnogo velika, al bas dobar posao radila.

Кажу да се отвара нова Линда на Новом Београду, негде иза павиљона према Земуну. Ојха :s_d:

Tošin bunar 39, bivši Automatik, preko puta JW

A onda i onaj u 61-om bloku kod "kružnog toka" u Vovođanskoj...
Baš su ih naređali...

... Shiit has hit the fan...

• Author

shta je jw? gde je to?

nashla. videla. isti mi djavo, drzacu se blokica.

sent from bubamoto

jehova witness

Kace nesto u gradu da otvore, ili je to samo za sirotilju :fantom:

nemate mesta za parking :fantom:

19 hours ago, nezvanova said:

cena toga je po kupujemprodajem i slicnim sajtovima bila oko 100e. ovo je zaista odlicna cena, ali i ja cu ga prvo pogledati pa pazariti (kao, bas cu i znati jel ok ili nije :D)

https://www.kupujemprodajem.com/Ugostiteljstvo-Oprema/Barska-oprema/Presa-rucna-cediljka-za-citruse-limun-nar-djus-orange-juice-76339128-oglas.htm?filter_id=237640269

evo, i tamo smanjili cenu, ali je ipak duplo veca nego ovde

u blokovskom lidlu nema vise u ponudi :(

doduse tamo pola stvari u startu nema...