Arkadija Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Šljive u čokoladi su jedno zlo. Zabranila sam da se to više kupuje. 2
Svemir Zeka Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Meni top slatkiš, ako izuzmem neke pudinge, tiramisue i to (generalno ne samo iz linde)
gospa buba Posted May 24, 2022 Author Posted May 24, 2022 shljive su mi malo preslatke, vishe volim kad sama napravim, ali poshto retko pravim, trpim. a i nema smisla praviti, kad drugi napravio. ali ovaj zele, uzas. tri po tri, pet po.pet sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Valk Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 te voćne žele bombone u čokoladi kupujem bukvalno od prvog ulask au Lidl, svaki put bez izuzetka. mnogo su lepe. 1
jms_uk Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 1 hour ago, mraki said: Što manje voska pre trunu? Da, vosak ih stiti.
Barti66 Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 1 hour ago, Arkadija said: Šljive u čokoladi su jedno zlo. Zabranila sam da se to više kupuje. Nekada, nekada....je to rahmetli JAT delio putnicima na svim letovima uz obrok ili samo uz sok ili piće na kraćim letovima. Polovina oraha u suvoj šljivi domaćoj takođe a preliveno zaista kvalitetnom belgijskom čokoladom...kao "Šljivočok" ga beše zaštitiše na tržištu. Sve ručno rađeno. Opasno dobar proizvod bio. Onda se pojavio "Čokošljiv" po marketima... 1
Svemir Zeka Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 13 hours ago, gospa buba said: shljive su mi malo preslatke, vishe volim kad sama napravim, ali poshto retko pravim, trpim. a i nema smisla praviti, kad drugi napravio. Pa to. Vidim kukaju kako nema šećera, ja reko ma meni i ne treba osim za kafu a tu ću se snaći sa žutim....ionako ne pravim kolače, baš kako kažeš, kad drugi napravio.
*edited by mod Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 On 25.5.2022. at 10:19, ivy said: a je tek u subotu prvi put probala zele bombone ja jos nisam 1
Svemir Zeka Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Ja prekjuče kupila, eno kesa još uvezana. Kakav sam jedan karakter
Mil@n Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Ja te žele bonbone sa čokoladom krkam ihahaj, uvek pola pola njih i one plave karamele /najgora navlakuša ikad, nešto ih nema lately?/, ali onaj mehanizam za skidanje celofana me izluđuje.. Msm izborim se, ali... Čemu.. 1
Valk Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Da ne bi deca mogla lako da otvore bombone i pojedu sve ikad. Trust me. 1 1
Desmond Bojčinski Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Jel sme ovo ovako? Ovseno mleko iz Linde, malo pojačaju procenat ovsa i da izostave suncokretovo ulje iz deklaracije?
Filozof manijak Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 JA bih zakonom zabranio da ti napici od ovsa, soje ili badema uopšte mogu imati u nazivu mleko. To mleka videlo nije. 1
Recommended Posts