May 5, 20222 yr On 17.4.2022. at 20:27, gospa buba said: imam u frizideru jedan nece niko da ga jede, a bash sam se nadala ol: isto, zaboravila na njega, prošao bar dva-tri pranja frižidera ako ne i više.
May 5, 20222 yr Author Onaj ljuti deluxe sos s paprikama krv ti jebem, ja jedem komšija dreči. Još budala namazao pizze s tim umesto s kečapom, ne znam da li ovde ili na dnevnog tupsona da napišem. Kapirao sam da nije tako ljut, da bi samo da se igra. daj sliku koji je to meni treba!a dnevni tulipani iz kulinarstba i ishrane su kod babe chohano.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
May 5, 20222 yr To je ovaj očin™ Ne znam da li ima još da se kupi, prošle nedelje sam uzeo, danas nač'o. Polako i oprezno Edited May 5, 20222 yr by Plajvi
May 5, 20222 yr Author pishta je ljut nako, zavisi od dana. ali na leba da se namaze moze uvek.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
May 5, 20222 yr Moje iskustvo sa ovim je takođe bilo nezaboravno svojevremeno https://images.app.goo.gl/Guy8gW8dBnhxkCCJ9
May 5, 20222 yr Author taj ke isto kotektan, ali nije spektakl sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
May 6, 20222 yr Delux taj mi stoji u frizideru i stvarno je kao neki eros pista sa ali ekspresa. nista posebno, necu ga uzimati vise ali moze tu i tamo da se ubaci kasika kad se kuva. Ali je generalno fejl.