Ratamahatta Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 2 minutes ago, Valkyrie said: Izvini, ali Hide contents Mašala za komšiju Radosnice.
hansolo Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 On 17.4.2022. at 20:27, gospa buba said: imam u frizideru jedan nece niko da ga jede, a bash sam se nadala ol: isto, zaboravila na njega, prošao bar dva-tri pranja frižidera ako ne i više.
gospa buba Posted May 5, 2022 Author Posted May 5, 2022 Onaj ljuti deluxe sos s paprikama krv ti jebem, ja jedem komšija dreči. Još budala namazao pizze s tim umesto s kečapom, ne znam da li ovde ili na dnevnog tupsona da napišem. Kapirao sam da nije tako ljut, da bi samo da se igra. daj sliku koji je to meni treba!a dnevni tulipani iz kulinarstba i ishrane su kod babe chohano.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Ratamahatta Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 (edited) To je ovaj očin™ Ne znam da li ima još da se kupi, prošle nedelje sam uzeo, danas nač'o. Polako i oprezno Edited May 5, 2022 by Plajvi
Ratamahatta Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Slican je kao onaj eros pista madjarski, samo je malo manje slan ali ta ljutina.
gospa buba Posted May 5, 2022 Author Posted May 5, 2022 pishta je ljut nako, zavisi od dana. ali na leba da se namaze moze uvek.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Barti66 Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Moje iskustvo sa ovim je takođe bilo nezaboravno svojevremeno https://images.app.goo.gl/Guy8gW8dBnhxkCCJ9
gospa buba Posted May 5, 2022 Author Posted May 5, 2022 taj ke isto kotektan, ali nije spektakl sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
*edited by mod Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Delux taj mi stoji u frizideru i stvarno je kao neki eros pista sa ali ekspresa. nista posebno, necu ga uzimati vise ali moze tu i tamo da se ubaci kasika kad se kuva. Ali je generalno fejl. 1
Recommended Posts