April 21, 20222 yr 45 minutes ago, morgana said: koliko su smrznute maline u lidlu? Mislim da ih nisam videla, ima višnje, kupine, borovnice i neki mixevi za smuti i sl.
April 21, 20222 yr 1 hour ago, renne said: onaj iz mahija je vau, ovaj je još bolji i puterastiji Potpuni vrh! Sto je najjace, cesto budu na popustu zbog isteka roka. Bas su dobre, ne mogu da verujem da se ne prodaju.
April 22, 20222 yr 8 hours ago, dùda said: Još jednom. Ljudi , jedite višnje iz lidla, spektakularne su. Svecke a naše . A da ne kažem koliko su zdravije od tih vaših keksića i ostalih grickalIca Sremuš dal imaju, to je tek prava stvar🙂
April 25, 20222 yr Barilla Arabijata sos tegla za 230 kinti. Opet imaju oni kremići s kafom i rafaelom u čašama @Valkyrie
May 5, 20222 yr Onaj ljuti deluxe sos s paprikama krv ti jebem, ja jedem komšija dreči. Još budala namazao pizze s tim umesto s kečapom, ne znam da li ovde ili na dnevnog tupsona da napišem. Kapirao sam da nije tako ljut, da bi samo da se igra.
May 5, 20222 yr 5 minutes ago, Plajvi said: Onaj ljuti deluxe sos s paprikama krv ti jebem, ja jedem komšija dreči. Još budala namazao pizze s tim umesto s kečapom, ne znam da li ovde ili na dnevnog tupsona da napišem. Kapirao sam da nije tako ljut, da bi samo da se igra. Upravo se vratio iz L, kupio baš taj sos, a nisam ni čitao specifikaciju . Zahvaljujem za upozorenje od novih kratkotrajnih ponuda kupio 4 ovakva po 100 dindži iz radoznalosti, nisam pre konzumirao
May 5, 20222 yr 40 minutes ago, Plajvi said: krv ti jebem, ja jedem komšija dreči. Nek ne čita kome igraju slova pred očima
May 5, 20222 yr 3 hours ago, Plajvi said: Onaj ljuti deluxe sos s paprikama krv ti jebem, ja jedem komšija dreči. Još budala namazao pizze s tim umesto s kečapom, ne znam da li ovde ili na dnevnog tupsona da napišem. Kapirao sam da nije tako ljut, da bi samo da se igra. Tek će da ti bude ljuuuut
May 5, 20222 yr 2 minutes ago, Plajvi said: sad samo bolu usta, suze su stale. Izvini, ali Spoiler Mašala za komšiju