makondo Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 45 minutes ago, morgana said: koliko su smrznute maline u lidlu? Mislim da ih nisam videla, ima višnje, kupine, borovnice i neki mixevi za smuti i sl. 1
pantelia Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 1 hour ago, renne said: onaj iz mahija je vau, ovaj je još bolji i puterastiji Potpuni vrh! Sto je najjace, cesto budu na popustu zbog isteka roka. Bas su dobre, ne mogu da verujem da se ne prodaju.
El Guapo Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 8 hours ago, dùda said: Još jednom. Ljudi , jedite višnje iz lidla, spektakularne su. Svecke a naše . A da ne kažem koliko su zdravije od tih vaših keksića i ostalih grickalIca Sremuš dal imaju, to je tek prava stvar🙂
renne Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 7 hours ago, mraki said: To nema stalno? U maxiju stalno, u lindi tek počeli 1
Ratamahatta Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 Barilla Arabijata sos tegla za 230 kinti. Opet imaju oni kremići s kafom i rafaelom u čašama @Valkyrie
Ratamahatta Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Onaj ljuti deluxe sos s paprikama krv ti jebem, ja jedem komšija dreči. Još budala namazao pizze s tim umesto s kečapom, ne znam da li ovde ili na dnevnog tupsona da napišem. Kapirao sam da nije tako ljut, da bi samo da se igra.
J-♣ Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 5 minutes ago, Plajvi said: Onaj ljuti deluxe sos s paprikama krv ti jebem, ja jedem komšija dreči. Još budala namazao pizze s tim umesto s kečapom, ne znam da li ovde ili na dnevnog tupsona da napišem. Kapirao sam da nije tako ljut, da bi samo da se igra. Upravo se vratio iz L, kupio baš taj sos, a nisam ni čitao specifikaciju . Zahvaljujem za upozorenje od novih kratkotrajnih ponuda kupio 4 ovakva po 100 dindži iz radoznalosti, nisam pre konzumirao
Valk Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 40 minutes ago, Plajvi said: krv ti jebem, ja jedem komšija dreči. Nek ne čita kome igraju slova pred očima 6
Filozof manijak Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 3 hours ago, Plajvi said: Onaj ljuti deluxe sos s paprikama krv ti jebem, ja jedem komšija dreči. Još budala namazao pizze s tim umesto s kečapom, ne znam da li ovde ili na dnevnog tupsona da napišem. Kapirao sam da nije tako ljut, da bi samo da se igra. Tek će da ti bude ljuuuut 3
Ratamahatta Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Neutralisao sam majonezom, sad samo bolu usta, suze su stale. 1
Valk Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 2 minutes ago, Plajvi said: sad samo bolu usta, suze su stale. Izvini, ali Spoiler Mašala za komšiju 2
Recommended Posts