Frile Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 4 hours ago, renne said: sve o lindi koja nije hrana kad stignem prebaciću i ostale neprehrambene postove na ovu temu @djordje geprat e baš ti hvala na inicijativi
Tvrdica Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Јел зна неко зашто неки производи који су на акцији Лидл плус немају опцију активирај. Конкретно папир за печење, неки сок, хлеб.
tonyk Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Za njih je dovoljno skeniranje kartice na kasi, i nemaju limit.
Tvrdica Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 22 minutes ago, tonyk said: Za njih je dovoljno skeniranje kartice na kasi, i nemaju limit. Хвала ти, то је добро!
Frank Pembleton Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 ovo je dobro Ovo ima i u maksiju, zaboravio sam cenu. ... Shiit has hit the fan 1
duda Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Još jednom. Ljudi , jedite višnje iz lidla, spektakularne su. Svecke a naše . A da ne kažem koliko su zdravije od tih vaših keksića i ostalih grickalIca
gospa buba Posted April 21, 2022 Author Posted April 21, 2022 Još jednom. Ljudi , jedite višnje iz lidla, spektakularne su. Svecke a naše . A da ne kažem koliko su zdravije od tih vaših keksića i ostalih grickalIca smrznute?(da uvredim sveti topik taj keksic u maksiju je uau!)sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
duda Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Just now, gospa buba said: smrznute? da, baš te ja kad krenem,ne umem da se zaustavim di je onaj topik za neke druge stvari kupljene u lindi ?
renne Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 1 minute ago, gospa buba said: smrznute? (da uvredim sveti topik taj keksic u maksiju je uau!) sent from bash mnogo dobar novi bubamoto onaj iz mahija je vau, ovaj je još bolji i puterastiji 1
Mil@n Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 5 minutes ago, dùda said: Još jednom. Ljudi , jedite višnje iz lidla, spektakularne su. Svecke a naše . A da ne kažem koliko su zdravije od tih vaših keksića i ostalih grickalIca Ja pijem sok od višnje, isto je odličan a oko 130 kinti, tako nešto. Malopre sam kupio 3 flajke. 1
renne Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Just now, dùda said: da, baš te ja kad krenem,ne umem da se zaustavim di je onaj topik za neke druge stvari kupljene u lindi ? šta sam ja ovde kondukter? 1 1
makondo Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Smrznute kupine iz Linde su ooooodlične, jedem ih, a plan je bio neki kolač..... Do kolača nisu ni stigle😁( ovo je mislim iz grupe- domaći proizvodi).
Recommended Posts