March 10, 20223 yr Kupio ove "bisage" za gepek 2 za sebe, 2 nekome kao poklon (malo nezgodne dok se ne napune jer ih prodaju savijene, pa se "otimaju" kad se isprave u željeni oblik kao na slici )
March 10, 20223 yr 2 hours ago, radisa said: Četvrtkom su uvek redovi i ponedeljkom, nije to nikakav reper... I mrzim četvrtke i ponedeljke... Najbolje je sredom, može se na mitu uzeti sve što treba i nema nikog... Radiša prosečni srbenda, ni u lindu ne ide bez mita.
March 10, 20223 yr kažu da gejevi nose na desnoj ruci sat e mrtav sam ozbiljan, to sam nekad negde čuo Edited March 10, 20223 yr by kud u maglu Simoviću
March 10, 20223 yr Author kažu da gejevi nose na desnoj ruci sat e mrtav sam ozbiljan, to sam nekad negde čuoi prsten na kaziprstu? [emoji38]ol:jadni gejevi, sve je sve vishe difuzno neka nas neko istera [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
March 10, 20223 yr 55 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kažu da gejevi nose na desnoj ruci sat e mrtav sam ozbiljan, to sam nekad negde čuo To je za mindzushu, u desno uvo. Za sat na desnoj sam cuo nesto drugo..ali moram do tetke sad i necu u detalje.
March 12, 20223 yr Author btw kasmo kod svega, jesu povukli skroz one crne tiganje razne? izgleda da su korektno nelepljivi, pa nek traju i do 365, ima smisla. uzela jedan srednji, sad patim. Edited March 12, 20223 yr by gospa buba
March 12, 20223 yr FYI, ako neko ne može da ih nađe nikako - oni su u frizeru, prodaju se smrznuti u neprozirnoj kesi. Nisu među svežim
March 12, 20223 yr Mi porodično ne možemo da se najedemo one grčke pite sa fetom... jedna se upravo peče za večeru
March 17, 20223 yr Da li ste viđali negde da je ostalo kompresora? :( Edited March 17, 20223 yr by Taihoskopija