Moća Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Pojavio se Sirarcha sos u Lindi. 450ml za 500 kinti mislim da je u maksiju dosta skuplje.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
gospa buba Posted May 13, 2021 Author Posted May 13, 2021 zashta mi je dobar taj sos?sent from bubamoto
nenad Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 21 minutes ago, gospa buba said: zashta mi je dobar taj sos? sent from bubamoto ja najvolem uz jaja, ali moze i na meso, krompir...
Jumanji Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 zashta mi je dobar taj sos?sent from bubamotoIz azijske kuhinje, slatko ljut, a moze biti i dosta ljut, ne znam ovaj u Lidlu kakav je.
Moća Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 zashta mi je dobar taj sos?sent from bubamotoDobar je za nas sto volimo ljuto ide na sve. Ima slatki i ljuti u lindi. Ako niste probali a volite ljuto obavezno trk u Lindu.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Moća Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 A kako se to jede Moćo? Koliko se stavlja?Evo renne zna. Jedno cenat i po maksimalno, šta misliš Moćo?Pomozi coveku.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
nisam ja Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 sve sam somelijer ovde. ja sam sinoć posro dve crte iz te tube u šolju jogurta i onda umakao u to vrele sendviče. harisa kod mene položila.
Jumanji Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 Dobra je Lindina i ja je sinoc nacela. No meni je ok i ona iz Maksija, a nije bas i da imamo neki izbor, ne?
jorma shparga Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 (edited) da li kada necega od akcije u lindi nema zbog logistickih problema ( okacili ljudi uredno obavestenje i listu i to poprilicnu za dane Azije ) to znaci da istog nigde nema ili smo samo mi na NBGD ostali bez kokosovog mleka? Edited May 14, 2021 by jorma shparga
ivy Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 47 minutes ago, jorma shparga said: da li kada necega od akcije u lindi nema zbog logistickih problema ( okacili ljudi uredno obavestenje i listu i to poprilicnu za dane Azije ) to znaci da istog nigde nema ili smo samo mi na NBGD ostali bez kokosovog mleka? e nema kokosovog mleka,onog sto imaju u redovnoj ponudi, vec danima i u Ns-u morala sam da vijam po maxijima njihovo rozo
Recommended Posts